Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 44
Nie pierwszy raz czytam tutaj, że szczupli faceci są podrywani przez grube dziewczyny i sam też mam takie doświadczenia. Z czego to się k---a bierze? Przecież to by komicznie wyglądało, chudy facet z grubą laską. Czy one to robią, bo wiedzą, że nie mają szans z normalnie zbudowanym? Ciekawe czy podrywają też grubych facetów?

Nie mam zbyt dużych wymagań co do wyglądu, ale sorry, bycie grubym to dyskwalifikacja. Lekka nadwaga ok, ale bez przesady.

Ostatnio mnie 1 zapraszała na podwójną randkę, 1 para + ona i ja. Odmówiłem i napisałem wprost, że z nią na randkę nie pójdę. Odpisała coś w stylu "haha myślałeś, że to randka? No coś ty". Spotkaliśmy się 2 razy w życiu w grupie znajomych i pisała do mnie pół roku po tym.

Czemu nie może mnie podrywać jakaś chuda dziewczyna?? Taką to bym z otwartymi ramionami witał () chuda, szczupła, anorektyczka, obojętne!

#tinder #badoo #zwiazki #przegryw #nadwaga #logikarozowychpaskow
  • 33
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@qwerty333: Ale mi jej nie brakuje w codziennym życiu. Wykonuje pracą taką jaką chcę i jaką lubię i mam wystarczająco hajsu na przeżycie i realizacje hobby.

A w kontaktach z kobietami jest mi niepotrzebna, bo nie mam już z nimi kontaktu i nie zamierzam mieć. Dla mnie ponowna zabawa w związki skończy się liną albo pociągiem, jak koło 50stki obudzę się z małżeństwem, który spie***li mi 25 lat życia.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@srogie_ciasteczko: Ja zauważyłem że dziewczyny troszkę większe (z delikatną nadwaga Ale nie że ulane tylko z ładna większa dupą i bardziej kobiecymi kształtami )mają słabość do mega chudych facetow prawie że anorektyków
  • Odpowiedz
Nie pierwszy raz czytam tutaj, że szczupli faceci są podrywani przez grube dziewczyny i sam też mam takie doświadczenia. Z czego to się k---a bierze? Przecież to by komicznie wyglądało, chudy facet z grubą laską. Czy one to robią, bo wiedzą, że nie mają szans z normalnie zbudowanym? Ciekawe czy podrywają też grubych facetów?

@srogie_ciasteczko: Ciekawe, bo w realu nigdy nie miałem takich doświadczeń. W internecie owszem, miałem powodzenie u
  • Odpowiedz