Aktywne Wpisy
elvp +230
Przez ostatnie 20 lat bylem przekonany że oglądałam już Kompanie Braci. Okazało się że myliłem to z szeregowcem Ryanem (tam był wątek braci). Niedawno stwierdziłem że obejrzę znowu bo dawno oglądałem.
Jakie było moje zdziwienie gdy poznałem ten nadserial. Jeszcze ta epicka muzyka. Totalny sztos . Oglądam już drugi raz
#kompaniabraci #seriale
Jakie było moje zdziwienie gdy poznałem ten nadserial. Jeszcze ta epicka muzyka. Totalny sztos . Oglądam już drugi raz
#kompaniabraci #seriale
juzwos +381
Jesteś bezrobotnym mężczyzną i masz 30-49 lat i chciałbyś złożyć wniosek w sprawie dofinansowania na podjęcie działalności gospodarczej? No to ci się nie należy. Za to 30 letniej kobiecie już coś takiego przysługuje...
#polska #godpodarka #pieniadze #ekonomia #rozowepaski #niebieskiepaski #dyskryminacjamezczyzn #takaprawda
#polska #godpodarka #pieniadze #ekonomia #rozowepaski #niebieskiepaski #dyskryminacjamezczyzn #takaprawda
#divyzwykopem #roksa #divy #polska
@ZPoetaZ: no tak średnio bym powiedział ( ಠ_ಠ)
No ale tak czasem jest, są fajne divy i są naciągaczki. Czytaj garso przed wizytą najlepiej to będziesz mniej więcej wiedział czego się spodziewać.
@ZPoetaZ: no ja nie praktykuję tego, nie bardzo mi się to widzi z divami, ale niektórzy lubią.
@TestoDepot: #chad (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)