Aktywne Wpisy
FOTEL +36
;/ uznaliśmy z różową żeby zdjąć blokady z naszych telefonów ale teraz żałuję
#logikarozowychpaskow #zwiazki
#logikarozowychpaskow #zwiazki
elvp +216
Przez ostatnie 20 lat bylem przekonany że oglądałam już Kompanie Braci. Okazało się że myliłem to z szeregowcem Ryanem (tam był wątek braci). Niedawno stwierdziłem że obejrzę znowu bo dawno oglądałem.
Jakie było moje zdziwienie gdy poznałem ten nadserial. Jeszcze ta epicka muzyka. Totalny sztos . Oglądam już drugi raz
#kompaniabraci #seriale
Jakie było moje zdziwienie gdy poznałem ten nadserial. Jeszcze ta epicka muzyka. Totalny sztos . Oglądam już drugi raz
#kompaniabraci #seriale
#divyzwykopem #roksa #divy #polska
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
A tak najwięcej jednorazowo to chyba 800 było.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@ZPoetaZ: czy ja wiem? Nawet gdyby chodzić przez większość czasu do jednej, to do niej też przecież cały czas różni ludzie przychodzą, którzy z kolei mogli być u tamtych innych.
Ja na początku jak zacząłem divować to najlepsze było właśnie to, że można coraz to inną ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Rzadko wracałem do jakiejś, najczęściej szedłem
@ZPoetaZ: to nie film ( ͡° ͜ʖ ͡°). I w sumie po co? No chyba, że trafiłbym na jakąś psychopatyczną divę XD.
@ZPoetaZ: czy ja wiem czy nie ma? Jak x czasu w tym siedzi, to o ile wszystkiego nie #!$%@? to biedna nie jest.
@ZPoetaZ: więcej by z tego problemów mieli niż zysku, trust me. Jest
Ale czasem mi któraś mówiła, że jakiś klient jej pół życia opowiedział. Nieraz to im sie nawet tak zdarzy, że chłop się pożalić wręcz przyjdzie.