Wpis z mikrobloga

#html #css #blogspot #blogger #www
sprawdziłam już tysiąc kodów css do bloggera, które miały usunąć ramki wokół zdjęć i rozciągnąć je na całą szerokość posta, żodyn nie działa (,) czy ktoś byłby tak wspaniałomyślny z rana i mógł podrzucić kawałek kodu? pretty please
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TeflonDon: usunelo sie!! yay, dziekuje. teraz jeszcze walcze zeby ten boczny obrazek byl troche wezszy a ta czesc z postem szersza. i wtedy dam obrazki na cala szerokosc tej bialej czesci. czy jakoś tak :D
  • Odpowiedz
@TeflonDon: wiekszosc juz mi sie udalo :D jedyne z czym sie męczę jeszcze to te cholerne zdjęcia. bardzo mi zalezy zeby sie ladnie wyswietlaly, proporcjonalnie do reszty elementow i mozliwie szeroko. wszedzie widze ze width jest 100% a height auto, wiec niby dobrze, ale jednak cos musi dzialac na ten element bo jednak jest wezszy niz chciałam.
  • Odpowiedz
@TeflonDon: p{margin-bottom:2em;margin-top:0;} - to powinno byc odpowiedzialne za odstep akapitowy, prawda? a jak zmieniam 2em na np 5em to nic sie nie dzieje.
  • Odpowiedz
@Lena93: cały główny kontener ma padding 80px. Musiałabyś zostawić 80 dla paddingu gornego i dolnego. Dla prawo lewo dać zero. Treść jest wewnątrz div a zdjęcia w tabelkach. A wiec dla divow z treścią dać padding lewo prawo 80 a dla tabelek zostawić zero. To tak na szybko
  • Odpowiedz