Aktywne Wpisy
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Chciałabym poznać męski punkt widzenia. Mam wysyp propozycji na aplikacjach randkowych, żeby przyjść do faceta na pierwsze spotkanie do domu. Albo kinomaniacy (na film), miłośnicy wina, posiedzieć pod kocem, bo zimno. Za każdym razem jak mówię, że nie interesuje mnie wymiana płynów ustrojowych z randomem i chciałabym się spotkać na neutralnym gruncie, nawet na spacerze, wyzywają mnie, że wcale nie chodzi o seks i jestem przewrażliwiona, a oni chcą
Chciałabym poznać męski punkt widzenia. Mam wysyp propozycji na aplikacjach randkowych, żeby przyjść do faceta na pierwsze spotkanie do domu. Albo kinomaniacy (na film), miłośnicy wina, posiedzieć pod kocem, bo zimno. Za każdym razem jak mówię, że nie interesuje mnie wymiana płynów ustrojowych z randomem i chciałabym się spotkać na neutralnym gruncie, nawet na spacerze, wyzywają mnie, że wcale nie chodzi o seks i jestem przewrażliwiona, a oni chcą
RedBudgie +6
Czytam sobie czasem tag #programista15k i od czasu do czasu pojawiają się narzekania, że ktoś pracuje jako programista i jest wypalony, że firmy powinny dawać lepsze warunki, że nie pasują wam Scrumy i bezsensowne spotkania itd. itp.
Jako, że sam jestem dopiero studentem informatyki i nie pracuję, to dam radę tym wszystkim narzekaczom: ZWOLNIJCIE SIĘ Z TEJ OKROPNEJ PRACY. Na wasze miejsce i za waszą pensję chętnie przyjdą i 3 osoby i
Jako, że sam jestem dopiero studentem informatyki i nie pracuję, to dam radę tym wszystkim narzekaczom: ZWOLNIJCIE SIĘ Z TEJ OKROPNEJ PRACY. Na wasze miejsce i za waszą pensję chętnie przyjdą i 3 osoby i
Jestem prosta dziewczyna. Nie bylam nigdy w restauracji. Nie umialabym zjesc czegos bardziej wykwintnego niz schabowy. Nigdy nie lecialam samolotem. Nie wiem jakie wino do czego i w czym. Nie mam jakichs wyszukanych zainteresowan. Nigdy nie bylam w teatrze. Pochodze ze wsi, moi rodzice nie byli tez nigdy nigdzie, obiady zawsze jakies najprostsze, po prostu nakladalo sie wszystko na talerz i jadlo widelcem. Moje zycie to praca na produkcji z prostymi ludzmi, co 2 weekend studia, raz w tygodniu spotkanie z kolezanka, dwa razy w tygodniu zakupy. Jak to zmienic? Znacie jakis skrocony kurs online ktory nauczy mnie obycia? Najlepiej jak najszybciej bo poznalam niebieskiego i az mi wstyd za siebie. Mam troche czasu dopoki wszystko i tak jest pozamykane przez #koronawirus #zwiazki i pytanie do #niebieskiepaski czy przeszkadzaloby wam to u dziewczyny? Moi poprzedni byli tak samo prosci jak ja wiec nie bylo problemu
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
wystarczy że umiesz się zachować w odpowiednim miejscu i to chyba tyle
@AnonimoweMirkoWyznania: to ideał dziewczyny, zwłaszcza, że sam nigdy nie leciałem samolotem (ani mnie do tego nie ciągnie) i do jedzenia używam tylko widelca. Nie zmienia to jednak faktu, że psycholog "zmierzył" mi wysokie IQ, a ludzie czasem uważają mnie za inteligenta. Nie ma żadnego skróconego kursu bycia inną osobą. Można jedynie próbować nowych rzeczy w swoim własnym tempie, o ile nas to
Komentarz usunięty przez autora
Próbuj se różnych rzeczy, niebieskiemu powiedz, że nigdy nie byłaś, nic nie udawaj. Mnie tam i tak większość miejskich rozrywek nie wciągnęła - kręgle, gokarty, kluby - e tam, nic ciekawego.
@kacper8529: xD a potem:
https://www.wykop.pl/wpis/48988577/anonimowemirkowyznania-zwiazki-rozowepaski-logikar/
@AnonimoweMirkoWyznania: nie przejmuj się, możesz co najwyżej pooglądać sobie jakieś poradniki savoir-vivre na yt, ale w codziennym życiu mało osób coś takiego zna i stosuje w 100%. A najlepszym sposobem to... po prostu zacząć bywać :) sądząc po tym wyznaniu mi nie uwierzysz, ale bywanie w restauracjach czy teatrze to nie jest jakaś niesamowita sztuka, pójdziesz dwa
Zdradzę Ci sekret, że comber jagnięcy je się tak samo jak schabowego: używając noża i widelca kroisz kawałek mięsa na mniejsze kawałki i wkładasz w otwór gębowy :D
Prosta kobieta ze wsi, ułożona z prostego domu - religijna. Rodzice prości ludzie , on rolnik i ona sprzątaczka.
Córka wyruszyło do miasta studiowac zaocznie na radcę prawnego
Uczyła się systymatycznie , uprawiała sport w wolnych chwilach i uczyła się języka obcego.
Poznała mego przyjaciela, jedynak z bogatej rodziny dyrektorów korpo IT i cyberprzestrzeni.
On zwykły chłopak, nie bananowiec - to nie ważne. Ateista, ale