Wpis z mikrobloga

via Aplikacja_do_tworzenia_SDK
  • 48
#contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Dziś zagrywa wam Toto, 07:02:00, Sobota, 25 kwietnia 2020. Imieniny: Marka, Jarosława. Słońce wstało dziś o 05:21. Świecić będzie 14 godzin i 46 minut, w zenicie znajdzie się o 12:44 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 20:07. Ciemna noc zapadnie o 21:41, ale gwiazd można wypatrywać od 20:48.
micke - #contentnadzis #codziennaafrica #totoafrica #dziendobry

Dziś zagrywa wam Tot...
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Dzień dobry,
dziś mnie nie zawowalo( ͡° ʖ̯ ͡°)
Znacie to uczucie że idziecie spać bardzo pod wpływem budzicie się bez kaca, wszystko niby ok a jeszcze jesteście na bani?:D
ja mam pierwszy raz w życiu ... Nie wiem o której poszedłem spać ale wstałem o 5¯_(ツ)_/¯ i będę jadł śniadanko... Udanego dnia siła!(òóˇ)
dziś Wam wysyłam Bisza - Jestem Bestią
Dziesion - Dzień dobry, 
dziś mnie nie zawowalo( ͡° ʖ̯ ͡°)
Znacie to uczucie że idzie...

źródło: comment_1587795991XbNb7rEkUhLAAGw58qBjvX.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz

Cześć! Udanego dzionka :) Dzisiaj planujemy wycieczkę nad staw pokarmić kaczki. Kaczki będą jadły am am. ʕʔ
  • Odpowiedz
Dzień dobry wszystkim :D
Ale Dziesion ma kozackie śniadanko, narobiłeś mi smaka na jakieś większą szamę. Chciałam sobie zrobić omlet, taki wiecie z szynką, serem i szczypiorkiem, a na to pomidory ale okazało się, że w domu są tylko jajka xDD Pozostanę w takim razie przy klasyce studenckiej czyli parówkach. Uciekam bo za chwilę zajęcia na ms teams - mówili, że się będziemy uczyć. Noł fakin łej, całe 3 lata tego nie
  • Odpowiedz
@micke: @TomTailor100 @Sikorka2017: @Wejszlo: @wynalazek_one @Dioddy @Pjotsze @Dziesion: @buczubuczu @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @MalaGlupiaMiejscowosc01 @bolorollo: : @AllGoesWrong: @slabehaslo: @shitty_support: @Jurgen_Van_Beethoven: @petla_sprzezenia: @omi-omi: @mobutu2: i reszta ()

Dzień dobry! Na dworze zimno, słoneczko ukryło się za chmurami więc potęguje to chłód, dodatkowo wiatr wieje jak szalony. Ciekawa odmiana w porównaniu do wczorajszego dnia. Poranek pracowity, chleb na śniadanko mame zawiozłem, mieszkanie posprzątane to można dzisiaj z czystym
  • Odpowiedz
Dzień dobry wszystkim! Weekend, sobota, spanie do 10 ʕʔ
@Dziesion: oooo panie, ale mi Pan smaka narobiłeś ( ʖ̯) może coś innego zrobię
a propos śniadań, mam za duzo bananów, myślałam o naleśnikach z bananem, ale tak żeby do ciasta dać banana - zna ktoś dobry przepis? ()
  • Odpowiedz
  • 12
@Sikorka2017 @micke @buczubuczu @rajjj @Dziesion @TomTailor100 @algus @bolorollo @wynalazek_one @wyinwidualizowany @unizony_czlonek @Wejszlo @Jurgen_Van_Beethoven @MalaGlupiaMiejscowosc01 @AllGoesWrong @slabehaslo @Dddkop @Slamowir @mobutu2 @nivenerr @keisezrG @omi-omi i reszta :D

Dzień dobry, wczoraj przekopany ogródek, dziś dalsze prace na ogrodzie, wolne przedłużone gdzieś na koniec maja, jak tu nie oszaleć? Sposób @TomTailor100 już znam
  • Odpowiedz
@micke @Pjotsze @Sikorka2017 @Wejszlo @Dziesion @buczubuczu @TomTailor100 @wyinwidualizowany @algus @unizony_czlonek @MalaGlupiaMiejscowosc01 @algus @bolorollo @shitty_support @AllGoesWrong @martica @Jurgen_Van_Beethoven @petla_sprzezenia @nivenerr @mobutu2 @omi-omi
Doberek! Zakupy poranne w Lidlu zrobione, wraz z Żoną kupiliśmy znowu wszystko i nic ¯_(ツ)_/¯
Zimno i wietrznie a ja muszę wymienić deseczki na stole ogrodowym, więc zaraz się biorę
wynalazekone - @micke @Pjotsze @Sikorka2017 @Wejszlo @Dziesion @buczubuczu @TomTailor...
  • Odpowiedz
@Wejszlo: w sumie też mogę, ale niebieski marudzi na moje chlebki na zakwasie, bo on ciemnych nie lubi, nie są takie jak ze sklepu, więc mam nie kombinować ( ͡° ʖ̯ ͡°) ale zrobię ()
  • Odpowiedz
dziś nie wołam bo w szkole - @Wejszlo - niby też się uczę;)
Nie odpalam kamerki bo znajomi mówią, że podobno mam minę "co ona/ on bredzi?" :P

Oświadczenie (z d--y w sumie jakoś tak):

Jak będę miała psa to nazwę go Toto - od Afryki no i od Toto psa z "Czarnoksiężnik z krainy OZ" - moja ulubiona bajka z
  • Odpowiedz