Aktywne Wpisy
mrocznegacie +511
Do wygrania Król Złoty - Zygmunt I Stary
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
To zwykłe rozdajo.
Losowanko w niedzielę o 16-17
Do tego czasu macie szansę na wygranie tego pięknego banknotu.
Warunek jak zwykle: nie zielonka, plusik oraz koment obowiązkowy (omijam plusujące boty)
Koleś w pracy u nas jest od dwóch tygodni na wypowiedzeniu, zmienia robotę. Od tego czasu się o-------a, ale w sumie nikt go jakoś nie krytykuje specjalnie.
Dziś trafił się jakiś baran z Krosna Odrzańskiego, który robił aferę c--j wie z czego. Powiedział, że zgłosi skargę na naszego bohatera.
Ten co o-----ł.
Wziął telefon, gdzieś zadzwonił i mówi Już daje pana do telefonu.
Klient p---------y, bierze słuchawkę i zaczyna gadać co się stało. Nagle stał się czerwony na mordzie, aż kolega z ochrony podszedł. Okazało się, że pracownik zadzwonił do kebaba 😀
Przyszedł aż kierownik hali i we trójkę siedzieli w sali konferencyjnej
Dziś trafił się jakiś baran z Krosna Odrzańskiego, który robił aferę c--j wie z czego. Powiedział, że zgłosi skargę na naszego bohatera.
Ten co o-----ł.
Wziął telefon, gdzieś zadzwonił i mówi Już daje pana do telefonu.
Klient p---------y, bierze słuchawkę i zaczyna gadać co się stało. Nagle stał się czerwony na mordzie, aż kolega z ochrony podszedł. Okazało się, że pracownik zadzwonił do kebaba 😀
Przyszedł aż kierownik hali i we trójkę siedzieli w sali konferencyjnej
Dziś zagrywa wam Toto, 07:02:00, Sobota, 25 kwietnia 2020. Imieniny: Marka, Jarosława. Słońce wstało dziś o 05:21. Świecić będzie 14 godzin i 46 minut, w zenicie znajdzie się o 12:44 po czym zacznie opadać aż schowa się za horyzontem o 20:07. Ciemna noc zapadnie o 21:41, ale gwiazd można wypatrywać od 20:48.
Zapraszam również do słuchania playlisty z muzykanadzis
dziś mnie nie zawowalo( ͡° ʖ̯ ͡°)
Znacie to uczucie że idziecie spać bardzo pod wpływem budzicie się bez kaca, wszystko niby ok a jeszcze jesteście na bani?:D
ja mam pierwszy raz w życiu ... Nie wiem o której poszedłem spać ale wstałem o 5¯_(ツ)_/¯ i będę jadł śniadanko... Udanego dnia siła!ᕦ(òóˇ)ᕤ
dziś Wam wysyłam Bisza - Jestem Bestią
Cześć! Udanego dzionka :) Dzisiaj planujemy wycieczkę nad staw pokarmić kaczki. Kaczki będą jadły am am. ʕ•ᴥ•ʔ
Ale Dziesion ma kozackie śniadanko, narobiłeś mi smaka na jakieś większą szamę. Chciałam sobie zrobić omlet, taki wiecie z szynką, serem i szczypiorkiem, a na to pomidory ale okazało się, że w domu są tylko jajka xDD Pozostanę w takim razie przy klasyce studenckiej czyli parówkach. Uciekam bo za chwilę zajęcia na ms teams - mówili, że się będziemy uczyć. Noł fakin łej, całe 3 lata tego nie
A na dziś polski klasyk przez duże
Dzień dobry! Na dworze zimno, słoneczko ukryło się za chmurami więc potęguje to chłód, dodatkowo wiatr wieje jak szalony. Ciekawa odmiana w porównaniu do wczorajszego dnia. Poranek pracowity, chleb na śniadanko mame zawiozłem, mieszkanie posprzątane to można dzisiaj z czystym
@Dziesion: oooo panie, ale mi Pan smaka narobiłeś 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ może coś innego zrobię
a propos śniadań, mam za duzo bananów, myślałam o naleśnikach z bananem, ale tak żeby do ciasta dać banana - zna ktoś dobry przepis? (づ•﹏•)づ
Dzień dobry, wczoraj przekopany ogródek, dziś dalsze prace na ogrodzie, wolne przedłużone gdzieś na koniec maja, jak tu nie oszaleć? Sposób @TomTailor100 już znam
Doberek! Zakupy poranne w Lidlu zrobione, wraz z Żoną kupiliśmy znowu wszystko i nic ¯_(ツ)_/¯
Zimno i wietrznie a ja muszę wymienić deseczki na stole ogrodowym, więc zaraz się biorę
O duuuuuuuuuuzo kruszonki bo lubię 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Nie odpalam kamerki bo znajomi mówią, że podobno mam minę "co ona/ on bredzi?" :P
Oświadczenie (z d--y w sumie jakoś tak):
Jak będę miała psa to nazwę go Toto - od Afryki no i od Toto psa z "Czarnoksiężnik z krainy OZ" - moja ulubiona bajka z