Wpis z mikrobloga

Przekrój mojej popisowej Pizzy Neapolitany ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Czas wyrastania 15 min, skład ciasta ściśle wg kalkulatora z klubu miłośników pizzy (z małą zmianą na 30dag drożdży). Pieczone na blaszce 25min 175 st. Mąka 00 sprowadzana indywidualnie od znajomego kucharza z Włoch. Wygląda cudownie, a smakuje jeszcze lepiej. Zaraz po całej poleję Tortexem ;)

#pizza #gzw #gotujzwykopem #foodporn #chwalesie #pizzaportal
Pobierz dopeboiYSL - Przekrój mojej popisowej Pizzy Neapolitany ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Czas wyrastani...
źródło: comment_15876581228oydKMoJ8vAnf8Nc4F3bwm.jpg

Ładna neapolitana?

  • Pewnie 45.2% (28)
  • Jeszcze jak! 54.8% (34)

Oddanych głosów: 62

  • 12