Aktywne Wpisy
theOstry +65
#kredythipoteczny #nieruchomosci #inwestowanie
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.
Ostatnio gadałem ze znajomymi. Łączny przychód na rękę 25k dla parki. Kredyt rata 7k, do spłaty jeszcze 950k. Dwa auta w lizing 4k. Średnio miesięczny rachunek za grzanie chaty 2k (pompa ciepła, brak fotowoltaiki) resztę #!$%@? na wakacje co kwartał. Nie nadplacili kredytu o złotówkę, nie założyli fotowoltaiki. Zero oszczędności. Ja #!$%@? jak można tak żyć, wystarczy, że jednej osobie podwinie się noga.
methhod +113
Idź se konia lepiej zwal xD @Shaggy_dg
@generalnyprzeglad gdybys lepiej poszukał to bys znalazł, że kiedys, x lat temu ogladalem patostrimy. Mialbys bombe atomową a tak ledwo #!$%@?łeś jamnika xD #pdk
Zerem jesteś kolego i zerem pozostaniesz, bo w parze z idiotyzmem idzie u ciebie upór i ignorancja. Cieżko bedziesz miał w życiu. W sumie to nawet trochę mi cie żal. Niby to nie twoja wina ze sie taki urodziłeś ale powinieneś z tym walczyc. Wiem ze pewnie cie to uraża ale kiedyś zrozumiesz ze
Ty jesteś tak głupi, że nie dostrzegasz dwuznaczności swojego postępowania xD Z jednej strony krytyka za to, że napisałem iż laska, która
I nie proba udowodnienia, że jestes debilem.
Ty juz to sam zrobiles kilkukrotnie zanim tu przybylem. Ja probuje ci pokazac ze jestes w bledzie i trzymasz sie kurczowo steru łodzi która dawno zatoneła. Wiedzial bys to gdybyś chwile nad soba pomyslał.
Przyznaj ze #!$%@?łes, przeproś ludzi których obraziłeś, to moze zachowasz resztki