Wpis z mikrobloga

@generalnyprzeglad jakbym cie spotkal to byś sie bal odezwać xD btw to ty ublizasz ludziom w internecie.
Zerem jesteś kolego i zerem pozostaniesz, bo w parze z idiotyzmem idzie u ciebie upór i ignorancja. Cieżko bedziesz miał w życiu. W sumie to nawet trochę mi cie żal. Niby to nie twoja wina ze sie taki urodziłeś ale powinieneś z tym walczyc. Wiem ze pewnie cie to uraża ale kiedyś zrozumiesz ze
  • Odpowiedz
@Shaggy_dg: O, i już zaczęło się robienie z siebie ofiary xDD Cykl agresora. Ty pierwszy zacząłeś badziewio-postem xD Więc dostałeś to samo w zamian. Bądź mężczyzną i nie zaprzeczaj xD I nie próbuj w nikim wywoływać skruchy dziecko płakliwe, bo nikt nie musi przejmować twojego kodeksu (u)moralniającego xD
Ty jesteś tak głupi, że nie dostrzegasz dwuznaczności swojego postępowania xD Z jednej strony krytyka za to, że napisałem iż laska, która
generalnyprzeglad - @Shaggy_dg: O, i już zaczęło się robienie z siebie ofiary xDD Cyk...

źródło: comment_1587662469baixQD2n2VJwmmBGLoexIO.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@generalnyprzeglad typie. Ty zaatakowales jakąś laske i 10 osob zanim ja tu wogole zajrzalem. Nie twierdze ze mnie xD
I nie proba udowodnienia, że jestes debilem.
Ty juz to sam zrobiles kilkukrotnie zanim tu przybylem. Ja probuje ci pokazac ze jestes w bledzie i trzymasz sie kurczowo steru łodzi która dawno zatoneła. Wiedzial bys to gdybyś chwile nad soba pomyslał.
Przyznaj ze #!$%@?łes, przeproś ludzi których obraziłeś, to moze zachowasz resztki
  • Odpowiedz