Aktywne Wpisy
Alpengeist77 +3
#teoriespiskowe #plaskaziemia
Cześć, w końcu założyłem tutaj konto. Na wstępie zaznaczę, że nie jestem płaskoziemcom i nie ma wpływu na moje życie czy chodzę po ziemi okrągłej/płaskiej/wklęsłej. Aczkolwiek mam parę pytań które mnie nurtują i może ktoś mi wytłumaczy na chłopski rozum pewnie sprawy. TEORIA! heliocentryzmu powstała jest z nami od 1543 czyli prawie pięć wieków. Teoria zakłada, że jest słońce oddalone od nas między 3mln a 150mln km (w zależności czy
Cześć, w końcu założyłem tutaj konto. Na wstępie zaznaczę, że nie jestem płaskoziemcom i nie ma wpływu na moje życie czy chodzę po ziemi okrągłej/płaskiej/wklęsłej. Aczkolwiek mam parę pytań które mnie nurtują i może ktoś mi wytłumaczy na chłopski rozum pewnie sprawy. TEORIA! heliocentryzmu powstała jest z nami od 1543 czyli prawie pięć wieków. Teoria zakłada, że jest słońce oddalone od nas między 3mln a 150mln km (w zależności czy
Zdecydowałem, że w tegorocznych wyborach zagłosuje na konfederacje. Szczerze to tylko oni wydają się normalni, najmniej skompromitowani i najbardziej rozsądni z całej tej bandy popaprańców, która w tym roku startuje.
#mentzen #polityka #wybory #konfederacja #nowanadzieja #bekazpisu #polska #konfederacja #bekazlewactwa #bekazholowni
#mentzen #polityka #wybory #konfederacja #nowanadzieja #bekazpisu #polska #konfederacja #bekazlewactwa #bekazholowni

Ktoś poleci męskie buty trekkingowe, tak do około 400 zł? Za kostkę lub 3/4.
Początkujący wędrownik. Niskie i średnie góry. Nie będę w nich uprawiał wycieczek wysokogórskich. Do użytku głównie w okresie wiosna-jesień.
Z góry dzięki za propozycje.
Do tej pory znalazłem coś takiego:
https://www.sklepmartes.pl/mezczyzna/47083-meskie-buty-mandoza-mid-wp-9592-strech-limo-elbrus.html?gclid=CjwKCAjw1v_0BRAkEiwALFkj5r-CqAmkz4U8d6f2xfZzMknr4N5TWycnykGifE0W3VUAuifQtRwUERoCmt0QAvD_BwE#/rozmiar-41/pe-men/kolor-strech_limo_port_royale
https://allegro.pl/oferta/buty-meskie-bergson-kadam-trekking-outdoor-vibram-8612513497?utm_feed=aa34192d-eee2-4419-9a9a-de66b9dfae24&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=_SHS_SPORT_pla_obuwie_sportowe&ev_adgr=męskie+sportowe&gclid=CjwKCAjw1v_0BRAkEiwALFkj5qL05-WFrHiRYMNYw08xFh0m-Oz8SkEHHl1sduzvwlKDGBiAJJkydRoCgW8QAvD_BwE