@Shewie: bez przesady, to przecież żabnica która jest doskonałą rybą serwowaną nie tylko w Azji ale i wielu krajach Europy; wygląda dziwnie ale to nie jest jakaś ryba głębinowa czy inne "UFO"
@Amasugiru: @pcstud: Uspokoiliście mnie ( ͡°͜ʖ͡°) Szkoda, że najbliżej żabnicę to dam radę zjeść w jakiejś Hiszpanii, albo Portugalii. Chyba, że jest w Selgrosie.
@pcstud: większość tego nie wie, bo stary jak bije karpia to każe im oczka zasłaniać. A żabnica tutaj na tym gifie, została polana wrzątkiem aby skóra lepiej odchodziła od mięsa, gdyż skóra żabnicy jest dość twarda. Podobnie robi się z polskim węgorzem oraz miętusem. PS. Wiecie wykopki ze ciało węgorza rusza się dobre parę godzin po ucięciu łba, a nawet po pokrojeniu w dzwonka.
nie taguje 18+ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#koronawirus #pstoprawda #azjatki #foodporn #sushi #c---------------a #wedkarstwo
źródło: comment_15875111236EAdvU7TStFVrZK0DbtT4a.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Raczej w droższych restauracjach się ją je - je się w zasadzie tylko ogon i nie ma w nim żadnej ości - zero.
Szkoda, że najbliżej żabnicę to dam radę zjeść w jakiejś Hiszpanii, albo Portugalii. Chyba, że jest w Selgrosie.