Aktywne Wpisy
Po co nosimy majtki?
MisterSiara +219
Zamiast tych uczepionych nakrętek wolałbym żeby wprowadzili kaucję na butelki 100-200 ml. Nawet nie musiałaby być duża. 2 zł załatwiłoby sprawę z walającymi się wszędzie pustymi małpkami.
#alkoholizm #smieci #alkoholizm #bekazpodludzi #ekologia #polska
#alkoholizm #smieci #alkoholizm #bekazpodludzi #ekologia #polska
1. Kilka domków dalej gość prowadzi niezarejestrowany warsztat samochodowy. W sumie to placil pare mandatow za nieujawniona dzialalnosc ale i tak mu sie to bardziej oplaca niz ZUS.
2. Gosc dosc regularnie pali roznymi smieciami w piecu. Ostatnio tak mocno ze az sie rano zdziwilem ze taka mgła
3. Zrobilem zdjecie dymiacego komina i wrzucilem na lokalne forum
4. No i sie zaczelo, dowiedzialem sie ze:
5. Wielu sasiadow wzywalo policje ale pan mowil im ze pali drewnem i nic nie mogli zrobic
6. Jak mi sie nie podoba to mam sie wyprowadzic
7. Brak mi milosci i zrozumienia blizniego bo ludziom roznie sie wiedzie w zyciu
8. Oni to mieszkali dluzej niz ja
9. W lokalnym sklepie uslyszalem ze juz wiedza kto tego posta napisal i roznie moze byc
No k&#$a....
#gorzkiezale #zalesie #zalesiealetylkotroszke #patologiazewsi
@majkel_bialkov: dostałem w spadku, nie opłaca się tego sprzedać, póki co trzymam. Wcześniej nie było użytkowane praktycznie przez kilkadziesiąt lat i pewnie się ludzie przyzwyczaili, że to prawie jak ich teren, a teraz przyszedł obcy, jeszcze miastowy i będzie tu #!$%@?ł, że się nie pali śmieci.
Komentarz usunięty przez moderatora
@DulGukat: no niestety chyba tak bedzie
Sam bym tak zareagował na takie posty. Palisz normalnym drewnem, masz kilka udokumentowanych kontroli (które zawsze kończą się pobraniem popiołu i kipiszem w piwnicy), a jeszcze jakiś cwel robi na Ciebie nagonkę w Internecie. No ja #!$%@?ę, gorzej niż Kononowicz.
Resztę historii sobie daruję, bo to kompletne brednie. Za palenie padliną można mieć #!$%@? kary, więc na wsiach pilnują tego jak #!$%@?. Poza tym po jaki #!$%@? kupować #!$%@? drogie w utrzymaniu zwierzęta, by potem #!$%@? z nich mieć i je palić? Z czego się ta Twoja wieś utrzymuje w ogóle?
I co? Straży miejskiej nie wpuszcza, mandatów nie płaci i ma to w dupie.
Spoko miec tanszy warsztat pod nosem
Bez
Mam kumpla mechanika, który zajebiście naprawia auta. Startował z własnym biznesem ale w końcu zaczął
Komentarz usunięty przez autora