Wpis z mikrobloga

@FalkyFox: To metalowa słomka? Był przypadek kobiety, która niosąc napój z taką słomką się potknęła, przewróciła i ta słomka wbiła się jej w mózg i kobieta zmarła ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
Niedługo na rynku pojawi się smak melonowy. Info z pierwszej ręki, dystrybuuję to

@Szkocik: przecież jest dostępny od dość dawna, kupowałem w styczniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@basalyk44: Delikatesy Kuchnie Świata - tu na pewno. Do tego niektóre SPARy. Coś powinno zostać jeszcze w Lidlu. Można też rzucić okiem w Leclercach i Intermarche.
  • Odpowiedz
  • 0
@Deska_o0: Truskawka, Winogrono, Pomarańcza - te smaki były do tej pory. Melon to świeży temat w Polsce. W przeciągu 1,5 miesiąca powinno wskoczyć na półki. Może coś Ci się pomyliło Mireczku. Jestem pewien swego na 100%.
  • Odpowiedz
  • 0
@Deska_o0: Jest to smak, którego produkcja wystartowała niedawno. Musieliby to ściągnąć od pośrednika zza granicy. Na terenie PL jest wyłączność. Jeśli nie stosują się do tego, to robią to niezgodnie z prawem dot. znaków towarowych ( ͡° ʖ̯ ͡°) Na szczęście cena jest przez to pewnie wywindowana.
  • Odpowiedz
@Szkocik: nie pamiętam ile płaciłem, ale nie było to o wiele więcej niż w kuchniach świata ponieważ z racji wrodzonego żydostwa bym odpuścił, albo wziął jedną a kupiłem kilkanaście różnych których nie widziałem wcześniej (czupa czups i inne wynalazki)
  • Odpowiedz