Wpis z mikrobloga

Zauwazyliscie ze Majkutez w 2016 już wtedy miał w------e czoło i wielkie zakola, a jest już 2020, a on nadal nie wyłysiał? Myslicie ze bierze fina albo jakiegoś minoxa? W sumie jakby bral to by miał odrost a on ma ciagly taka sama linie wlosow, która ewidentnie nie jest naturalna linia wlosow, a po prostu zakolami.
filmik sprzed roku:
https://www.twitch.tv/xayoo_/clip/CrazyTriumphantSnoodSmoocherZ?filter=clips⦥=7d&sort=time
A tu zakole xayoo z 2016 roku:
#xayoo #zakola #pytanie #twitch
S.....9 - Zauwazyliscie ze Majkutez w 2016 już wtedy miał w------e czoło i wielkie za...

źródło: comment_15873269401961PaQTDVRGUAPzM2tqkJ.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Shadow89:Ruszyła mu się bardzo od tego czasu, jednak włosy mu się całkiem nie przerzedziły tak jak większości na tym stadium i ma dość gęste włosy.
  • Odpowiedz
@Shadow89: To normalna sprawa i wiele osób tak ma, że podwyższone czoło i zakola pojawiają się w okresie dojrzewania(czyli mniej więcej wiek gimnazjalny) bo jest to spowodowane bodajże hormonami. Mi też włosy zaczeły wypadac w wieku 14/15 lat i wtedy pojawiły się zakola i wyższe czoło, ale w tym wieku też przestały wypadac i teraz mając 22 lata mam dokładnie taką samą linie włosów jaką miałem 7 lat temu po
  • Odpowiedz
@Shadow89: bo łysienie to jest mocno indywidualna sprawa, możesz mieć łysienie męskie i zrobią ci się zakola w wieku 20 lat i mieć je do 50 czy 60 cały czas takie same. Łysienie nie oznacza od razu tego, że całkowicie będziesz łysy w przeciągu 2-3 lat. Ludzie zaczynają z zakolami w wieku 20 i mają je tak aż do śmierci.
  • Odpowiedz