@urojony_uzurpator: lepiej włączyć normalne planete+, history, doku, BBC earth, albo coś mądrego na youtube, zamiast tego uogólniającego i niezbyt precyzyjnie zgodnego z faktami sensacyjnego programiku dla dzieci.
@kaspe: sprawdziłem te twoje kanały planete+:KOSMICI W ROSWELL. NOWE DOWODY history:Tu mamy znane i lubiane Ancient Aliens doku:
Goldowie, jako właściciele największego lombardu w Detroit, kupują i sprzedają różne rzeczy. Każdy dzień przynosi im nowe zagrożenia, ponieważ działają w jednym z niespokojnych miast w Ameryce,
ponad to
Nowe tajemnice Trójkąta Bermudzkiego
BBC Earth- pierwszy rzut oka na ramówkę i nie jest tak tragicznie chyba, ale musiałbym najpierw zobaczyć jak są robione.
@jasnieq: polecam #iptv i możliwość cofania programów, kupujesz (upierdliwcy powiedzą że kradniesz ( ͡°͜ʖ͡°) ) od jakiegoś ruska dostęp i można se oglądać TV prawie jak Netflixa.
@kaspe oglądałem dziś national geographic a YouTube. #!$%@? xD wagi w słoniach afrykańskich, długości w stadionach piłkarskich, moce silników w ilości aut itp. Myślałem że te heheszki na wykopie to takie jaja a tu na serio taka retoryka i to w teoretycznie marce wysokiej jakości
@stojam_obok: widziałem to dziś koło południa. powiedziałbym, że zainspirowało mnie to do stworzenia tego mema :) najlepsze, że na końcu te mrówki i tak jej z niego #!$%@?ły XD
Witam, mam takie pytanie. Czy według was jest możliwe dojeżdżać rowerem do pracy 11 km rowerem? Droga Miasteczko-wioska. Praca od 7-15 więc w sumie spoko jak na rower. Ewentualnie jakiś elektryczny DOBRY rower? Poleci ktoś coś? #rower #rowery
planete+:KOSMICI W ROSWELL. NOWE DOWODY
history:Tu mamy znane i lubiane Ancient Aliens
doku:
ponad to
BBC Earth- pierwszy rzut oka na ramówkę i nie jest tak tragicznie chyba, ale musiałbym najpierw zobaczyć jak są robione.
Komentarz usunięty przez autora
To że nie ktoś nie lubi galileo to znaczy, że ogląda trudne sprawy itp?
@jasnieq: polecam #iptv i możliwość cofania programów, kupujesz (upierdliwcy powiedzą że kradniesz ( ͡° ͜ʖ ͡°) ) od jakiegoś ruska dostęp i można se oglądać TV prawie jak Netflixa.
Komentarz usunięty przez autora