Aktywne Wpisy
pepe998 +17
Mija miesiąc od założenia przeze mnie tindera i przez cały ten czas dostałem jedną parę i dwa polubienia.. Jedna para, wydawałoby się od sympatycznej dziewczyny.. Jednak nie nacieszyłem się nią zbyt długo gdyż zaraz po napisaniu do niej usunęła parę ( ಠ_ಠ) Jakieś rady? Wiem że nie jestem 8/10 jak w memach ale spokojnie pod 5/10 się łapię? Mam dobrą pracę i dużo podróżuje, a słyszałem że własnie dużo
Shoujiki +196
Czemu na tym waszym #marszniepodleglosci znajdzie się miejsce na jechanie po flagach UE i LGBT, a nigdy np po Rosyjskiej? ( ͡° ͜ʖ ͡°) czy to nie tak, że to święto jest też odnośnie wyjścia spod buta Rosji?
Zdjęcie z twittera MWszechpolska
#bekazprawakow
Zdjęcie z twittera MWszechpolska
#bekazprawakow
#motoryzacja #heheszki
@Wiskoler_double: zgadzam się, ewidentnie jego wina, prawo jazdy z czipsów.
@mario1979: @damian_co_dalej:
Trochę dalej, Belgrad
Odległość umieszczenia pierwszej strzałki od początku linii ciągłej dzielącej pasy ruchu powinna wynosić co najmniej:
– 60 m – na drogach o dopuszczalnej prędkości do 70 km/h,
– 120 m – na pozostałych drogach.
I z tego powodu trzeba było tam coś narysować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A zarządca uznał, że w tamtym miejscu jest jeszcze tylko jeden pas xD
@Nild: poprawi, bo będzie mniej śmiertelnych wypadków z udziałem pieszych. Może nie 30, ale 40 (10 mniej) bardz, bardzo zwiększy szanse przeżycia pieszego w kontakcie z pojazdem.
@Mesk: może dlatego, że jesteś wykopkiem, a wykopki nienawidzą kobiet z zasady? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeżeli w takich tematach rozważacie na poważnie intencje "władzy" to jesteście oglupionymi frajerami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na ziemię - dla partii liczy się tylko ile zarobi na mandatach za przekroczenie.
https://dziennikzachodni.pl/juz-prawie-rok-bez-wypadku-smiertelnego-w-jaworznie-to-najbezpieczniejsze-miasto-w-polsce/ar/c1-14538447
Kwestia pewnie przyzwyczajenia co do prędkości jazdy i czasem załatwiania spraw. Ale fakty są jak powyżej.
@Nild: Tak zwana logika na chłopskim rozum, nie poparta żadnymi danymi. Oczywiście, krótszy czas na reakcję przy większej prędkości nie ma wpływu na prawdopodobieństwo wypadku. Pomijam to, że obniżenie prędkości do 30 km/h w wybranych obszarach miasta jest dyktowane głównie bezpieczeństwem pieszych, rowerzystów i