@BartoszBarSeba: @D3rek_: ale to mogło być niebezpieczne, jeśli doszłoby do przesady. :D
Ja przed lekcją matematyki, na której miała być kartkówka z-------m sobie z piąchy w nos tak, żeby farba poszła. Dodatkowo przed gabinetem pielęgniarki/higienistki i cyk dwie lekcje z głowy xd
@D3rek_: akurat miałem tendencje do krwotoku i to nie za pierwszym razem poszło. Miałem się już poddać, gdy parsknąłem czerwoną na drzwi do gabinetu pielęgniarki xd
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°)
źródło: comment_1587249684dXtExpWy7iiDy14KCMeqMB.jpg
PobierzSam mówiłem że mnie po brzuchu kręci i wywoływałem wymioty.
Ja przed lekcją matematyki, na której miała być kartkówka z-------m sobie z piąchy w nos tak, żeby farba poszła. Dodatkowo przed gabinetem pielęgniarki/higienistki i cyk dwie lekcje z głowy xd
@BartoszBarSeba: @D3rek_: brawo, α-chakonina oraz α-solanina są nie tylko toksyczne, ale też kancerogenne i mutagenne.