Wpis z mikrobloga

Żadnych kumpli ani nic. Jedyna społeczność z którą utrzymuje kontakt to vikop peel i to dopiero od grudnia... Wcześniej żyłem jak pustelnik totalny bo nikt do mnie nic nie mówił a ja nic do nikogo

@panzyd: Ja tak samo, tylko że od stycznia.
  • Odpowiedz
@panzyd: 19 to jeszcze młody wiek, jak ktoś ma szanse na wyjście z przegrywu. do 25-30 spokojnie powinno się tryhardować, bo jak zostajesz czarodziejem to już serio to można pierd*lić. ja w sumie podobnie, zero znajomych poza szkołą i tak to się żyło z komputerem.
  • Odpowiedz
@cutthroat: jak na razie Lubie to co robię, ale ie ukrywam że doskwiera mi szczerze mówiąc moja samotność. Nie da się ciągle żyć dla samego siebie. Chciałoby się dzielić czas z kimś innym, lecz z racji zerowego doświadczenia i social skilla jestem już poza rynkiem... Najgorsze jest to że wszystko przegapiłem no byłem naiwny
  • Odpowiedz
@panzyd: chłopie nie wiem co mam ci powiedzieć, że już mialem jechać z wódką i kebabem w zime rozebrać się i położyć w zaspie? ze nie widzę sensu dalszego życia i żyję w sumie tylko po to, żeby opiekować się drzewkami i roślinami na moim terenie? mi nie zależy na ludziach ani zyciu, swoje przeżyłem i widziałem, olej i nie przejmuj się, rób to co chcesz robić, kobieta tego nie
  • Odpowiedz
To tak nie działa że social skilla się nauczysz. To się ma od razu naturalnie albo nie.

@panzyd: No nie bym się z tym zgodził, ale w twoim wieku (a tym bardziej w moim) już rzeczywiście nic się nie da ztym zrobić ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
zawsze można pogadać, obcym się wygadać łatwiej, bo nie wykorzystają tego przeciwko Tobie
  • Odpowiedz
@panzyd: OPie opamiętaj się póki czas. Potrzebujesz psychologa, najprawdopodobniej masz bardzo niskie poczucie własnej wartości. Potrzebujesz żeby ktoś Cię zauważył, ktoś pochwalił, ktoś dał sygnał, ze się Tobą interesuje. Wydaje Ci sie ze nikt o Tobie nie mysli, bo nikt sie do Ciebie nieodzywa. Tak niestety prawda jest taka ze pewnie nikt o Tobie nie mysli, bo przez lata nauczyłeś ludzi ze Ciebie nie ma. Relacja ma szanse na powodzenie
  • Odpowiedz