Aktywne Wpisy
Przyjaciel_Rodziny +194
Clefairy +152
Dlaczego jest tworzona jakaś alternatywna rzeczywistość w kwestii covidu?
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą
Była światowa pandemia, nie było wiadomo jak groźny był to wirus i jak bardzo może zaszkodzić ludzkości - lockdowny były na całym świecie i BARDZO DOBRZE. Tak powinna wyglądać reakcja na nieznany i nowy wirus.
Gdyby nie covid to konfiarze by nie mieli o czym #!$%@?ć od prawie 4 lat. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie nowa śmiertelna pandemia to wszystkie te dzbany będą
Panowie, tutaj @GreatMajster;
Wykop chyba serio mi źle wpłynął na łeb XD Kilka dni temu zapytałem się znajomej(w tym samym wieku co ja), którą rucham, o przeszłość i okazało się, że jest "nieco" większa niż myślałem. Ja przed nią miałem dwie dziewczyny, z którymi miałem coś więcej(w tym z jedną leciał sam oral), a ona zaczęła już w wieku 16/17 lat(dla porównania ja w wieku 19/20 lat) i ma za sobą 6 facetów. Niby mi podobno pozwalała na najwięcej, ale i tak...
Gdyby to był związek to bym sobie chyba w łeb palnął. A, że byliśmy tylko w relacji niezobowiązującej to mi przeszło po chwili, ale i tak się wku*wiłem i zakończyłem znajomość. Teraz dochodzę do wniosku, że wykop(albo może nie tylko on?) mi wyprał mózg i to chyba nie była adekwatna reakcja do zaistniałej sytuacji...
Ale z drugiej strony jakby nie patrzeć to płcie nie są krwa równe(z czym oczywiście nie zgadzają się beciaki i feministki). I od kobiet powinno się wymagać większego szanowania się, niż od facetów. Nawet jeśli mówimy o relacji niezobowiązującej, bo to odrzuca drugą stronę...
W sumie to już żałuję tego, co zrobiłem, ale there is no turning back now.
#przegryw #tfwnogf #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #seks #zwiazki #przemyslenia ##!$%@?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://v5.mirkowyznania.eu/ ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Komentarz usunięty przez autora
13 partnerów to wg mnie sporo i nie chciałabym tylu mieć, ale to moje osobiste zdanie. Ale odwróć sytuację - czy kobietę uprawiająca seks raz na rok można nazwać rozwiązła?
A taką liczbę miało może 10% mężczyzn. Kobiet - mam nadzieję - również.