Aktywne Wpisy

TeselACC +512
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale

harold97 +582
A pamiętacie laskę z Poznania co zabiło się o nią dwóch typów ?
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill

Jest sobie różowy. Pożycza samochód od taty i tak zapier***a że go rozwala. No bo przecież pożyczone to po co bardziej uważać xD no ale w końcu od czego są beciaki? Po co brać kredyt czy zapożyczać się na naprawę?
Ehhh kobiety to mają ciężko :((( chciała jeszcze zarobić na naprawie i zrzutce a tak to wyjdzie na zero. Zasrani mizogini nie chcieli wpłacić więcej...
A teraz wyobraźcie sobie, ze niebieski robi taka zrzutkę. Ile by dostał? 10zl przez miesiąc i pewnie obelgi na fejsbuku xD
"Drodzy, robię zrzutkę na auto mojego taty. Pożyczyłam od niego samochód ponieważ 3 miesiące wcześniej ukradziono mój własny. Jadąc taty oplem miałam wypadek i wpadłam w metalowe barierki kasując bok i tył. Teraz nie mam samochodu ani ja ani mój tata. Będę wdzięczna za wasze wsparcie na naprawę, miesiąc temu otworzyłam własną firmę i jeszcze nie zdążyłam stanąć na nogi. Z góry wszystkim dziękuję za pomoc i za chęć pomocy również."
#logikarozowychpaskow #zrzutka
Komentarz usunięty przez autora
Niektórzy nie mają w życiu lekko, a inni całkiem odwrotnie, warto czasami o tym pomyśleć.
Jakim trzeba byc frajerem by sie na to lapac. Firme otworzyla, ale na samochod nie ma ( ͡° ͜ʖ ͡°) poza tym firma otwierana w czasie pandemii :D
@Wygryw_pospolity: dlatego głupku, że wrzucający swoje dane ma prawo do ich edycji i usunięcia, a wy kopiując je gdzie indziej pozbawiacie ją tego prawa.