Wpis z mikrobloga

Trzymajcie mnie bo nie wytrzymie.
Jest sobie różowy. Pożycza samochód od taty i tak zapier***a że go rozwala. No bo przecież pożyczone to po co bardziej uważać xD no ale w końcu od czego są beciaki? Po co brać kredyt czy zapożyczać się na naprawę?

Ehhh kobiety to mają ciężko :((( chciała jeszcze zarobić na naprawie i zrzutce a tak to wyjdzie na zero. Zasrani mizogini nie chcieli wpłacić więcej...

A teraz wyobraźcie sobie, ze niebieski robi taka zrzutkę. Ile by dostał? 10zl przez miesiąc i pewnie obelgi na fejsbuku xD

"Drodzy, robię zrzutkę na auto mojego taty. Pożyczyłam od niego samochód ponieważ 3 miesiące wcześniej ukradziono mój własny. Jadąc taty oplem miałam wypadek i wpadłam w metalowe barierki kasując bok i tył. Teraz nie mam samochodu ani ja ani mój tata. Będę wdzięczna za wasze wsparcie na naprawę, miesiąc temu otworzyłam własną firmę i jeszcze nie zdążyłam stanąć na nogi. Z góry wszystkim dziękuję za pomoc i za chęć pomocy również."

#logikarozowychpaskow #zrzutka
Pobierz LajfIsBjutiful - Trzymajcie mnie bo nie wytrzymie.
Jest sobie różowy. Pożycza samoch...
źródło: comment_1586942478qZSTr5RtiqkITdw5qktOjl.jpg
  • 41
@LajfIsBjutiful: Ale co to za różnica? Kiedyś weszłam na jakaś zrzutkę komuś pomóc w leczeniu pieseczka i tam było napisane, że jak potrzebujesz pieniędzy na coś i w przykładach były wymienione zarówno jakieś sensowne powody (np. leczenie), jak i mało sensowne (np. wakacje) to załóż zrzutkę. Czyli zrzutka zgodna z regulaminem. Nikt nie zmusza do wpłacania. A ten serwis utrzymuje się z tego, że ktoś tam wpłaca.
@LajfIsBjutiful: jest tyle osób naprawdę potrzebujących, że zakładanie takiej zrzutki to robienie sobie żartów. Przepraszam, że wystosuję tutaj swój apel, kto chce i ma możliwość niech wpłaci kilka groszy na Pana Jarka. Gdy wpiszecie w wyszukiwarce "siepomaga wózek jarka" na pewno znajdziecie.
Niektórzy nie mają w życiu lekko, a inni całkiem odwrotnie, warto czasami o tym pomyśleć.