Aktywne Wpisy

AXSIS +18
Zawsze zastanawiałem się jak to jest poznać swoją pierwszą miłość w wieku nastoletnim w czasach szkolnej beztroski. Obawiam się, że gdybym teraz w okolicach trzydziestki poznał kobietę do związku to już nie będzie to samo jak gdybyśmy byli nastolatkami. Brak tego żaru, emocji, niewinności i nauki siebie nawzajem.
W tym wieku trafię raczej na osobę po przejściach, która już chłodno kalkuluje. Nie bez przyczyny mawia się, że "pierwszą miłość pamięta się na
W tym wieku trafię raczej na osobę po przejściach, która już chłodno kalkuluje. Nie bez przyczyny mawia się, że "pierwszą miłość pamięta się na

Pepe_Roni +8

Jest sobie różowy. Pożycza samochód od taty i tak zapier***a że go rozwala. No bo przecież pożyczone to po co bardziej uważać xD no ale w końcu od czego są beciaki? Po co brać kredyt czy zapożyczać się na naprawę?
Ehhh kobiety to mają ciężko :((( chciała jeszcze zarobić na naprawie i zrzutce a tak to wyjdzie na zero. Zasrani mizogini nie chcieli wpłacić więcej...
A teraz wyobraźcie sobie, ze niebieski robi taka zrzutkę. Ile by dostał? 10zl przez miesiąc i pewnie obelgi na fejsbuku xD
"Drodzy, robię zrzutkę na auto mojego taty. Pożyczyłam od niego samochód ponieważ 3 miesiące wcześniej ukradziono mój własny. Jadąc taty oplem miałam wypadek i wpadłam w metalowe barierki kasując bok i tył. Teraz nie mam samochodu ani ja ani mój tata. Będę wdzięczna za wasze wsparcie na naprawę, miesiąc temu otworzyłam własną firmę i jeszcze nie zdążyłam stanąć na nogi. Z góry wszystkim dziękuję za pomoc i za chęć pomocy również."
#logikarozowychpaskow #zrzutka
źródło: comment_1586942478qZSTr5RtiqkITdw5qktOjl.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
XD
A jakby wpadło jakies #wgw na wykopie, to wykopowe dzbany by jeszcze na główną ją wyplusowały
Banda baranów myśląca #!$%@?
https://zrzutka.pl/rdu7yd
Komentarz usunięty przez autora