Mirki, przeszedłem wiedźmina 3 i jest mi #!$%@? smutno. Takie wewnętrzne przeczucie, że jakaś przygoda dobiegła końca. Analizuje decyzję które podjąłem, zastanawiam się czy mogłem lepiej. Strasznie się utozsamilem z ciri i geraltem. Żałuję, że nie wybrałem się z nią na szlak, bo zawróciła mi w głowie ruda nimfa #teamtriss. Też macie takie odczucie po skończeniu zajebiste gry? Smutku i nostalgii? #wiedzmin3 #wiedzmin #gry #feels
@Prychacz: serce z kamienia rozumiem zachwyt, ale krew i wino? O co tam chodzi, przecież to jakieś flaki z olejem, wszystko kolorowe że #!$%@? strzela. Nie skończyłem bo nie dałem rady, i nie wiem czy warto. Zatrzymałem się na jakimś balu przebierańców (znowu ehhh) i mi się odechciało.
@agdybytak: to ja miałam wprost przeciwne odczucia. serce z kamienia? ruskie, duchy i dzikie węże w dodatku część akcji w znanej lokalizacji. zaczęłam, ale szybko zrezygnowałam i rozpoczęłam krew i wino
W piątek jak co 4 lata pakuję się i przylatuje do Polski. Na codzień mieszkam w Niemczech, ale uważam że to mój obowiązek żeby oddać głos w wyborach. Swój głos oddam na #pis uwierzcie mi że nie chcecie tego w Polsce co dzieje się od pewnego czasu w Niemczech #wybory #polityka
@Fobiczek: zabiles ciri?
Komentarz usunięty przez autora