Wpis z mikrobloga

@hurrdurr221: te memeski sprzed 10 lat całkiem fajne były. Mnie bardziej śmieszą niż współczesne powtarzane do porzygu. Np danego miesiąca modny jest potężny gej i następne 3 tygodnie w gorących nie widzisz nic innego oprócz potężnego geja. Dobry komixx wymagał ciut więcej pracy niż wstawienie dwóch linijek tekstu nad i pod obrazkiem.
  • Odpowiedz
@Antorus: dla mnie istnym apogeum był mem z kotem przy stole i wściekłą blondynką. Swego czasu tego było tyle, że przestało zwyczajnie śmieszyć. Tak, te komiksy może zestarzały się jak mleko, ale tak na nie patrzę i w sumie całkiem kreatywne były niż stałe mielenie tego, co jest aktualnie popularne teraz.
  • Odpowiedz
@hurrdurr221: poprawiałem szablon do tego komixu. Chodzi o dolna tylną część ubioru mamy, bo tam było coś ucięte, dorobiłem i wstawiłem jako szablon. Taki mały wkład w Internet. Nie mam pojęcia po co to zrobiłem :|
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Antorus @mandrake0: bo pamiętacie je przez mgłę, bo jednak było to dawno
Jak jakiś, typu powyższy, wylądował w topie miesiąca, to przez tygodnie do porzygu był wałkowany silny Mariusz - nawet jak trafiły się dobre, to tylko przez to że po prostu tego było w cholerę
Zresztą, co będę gołosłowny - ten z OPa jest z początku grudnia 2010, Wayback Machine ma z wtedy archiwum, I owszem, znajdziesz tam
  • Odpowiedz
@Antorus: ty chyba nie pamiętasz jak wyglądały komixxy, przecież tam też jak się pojawił jeden nowy motyw i chwycił to był przerabiany aż do zarzygania
  • Odpowiedz
te memeski sprzed 10 lat całkiem fajne były. Mnie bardziej śmieszą niż współczesne powtarzane do porzygu. Np danego miesiąca modny jest potężny gej i następne 3 tygodnie w gorących nie widzisz nic innego oprócz potężnego geja. Dobry komixx wymagał ciut więcej pracy niż wstawienie dwóch linijek tekstu nad i pod obrazkiem.

@Antorus: Bo byłeś wtedy gówniakiem i nie pamiętasz. Wtedy było tak samo, a nawet gorzej bo jeden mem nie
  • Odpowiedz
dla mnie istnym apogeum był mem z kotem przy stole i wściekłą blondynką. Swego czasu tego było tyle, że przestało zwyczajnie śmieszyć. Tak, te komiksy może zestarzały się jak mleko, ale tak na nie patrzę i w sumie całkiem kreatywne były niż stałe mielenie tego, co jest aktualnie popularne teraz.

@mandrake0:

ten kot to od początku był tryharderski bezbek

@Dzieban: XDDDDDDD
bylem_zielonko - > dla mnie istnym apogeum był mem z kotem przy stole i wściekłą blon...

źródło: comment_1586718836ivH3OUwWexn3gocKlm0Scg.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz