K---a stoję właśnie w Krakowie w kolejce do biedronki. Kolejka na ponad 50m wzdloz ogrodzenia prywatnego domu.ludzie w rękawiczkach i z pozaslanianymi twarzami. A w tym domu na działce siedzi sobie rodzina i n------a disco polo xD Cała kolejeczka sobie stoi i słucha Plastikowaaaa biedronkooo xD nawet jakby mi sie to przyśniło to bym uznał ze p------e xD
@Czachaaa: czy ta hołota nie może sobie kupić w osiedlowym sklepie rzeczy co pare dni zamiast generować takie kolejki? ja nie bylem w markecie od miesiaca i żyje
@handsomejack: https://www.youtube.com/watch?v=J4iZW33QnDI Zwykla historia z basni 1000 i jednego Krakowskich dni. Nic mi krakow szczegolnego nie zrobil, ale pamiec takich jak OP wspomnial i innych przeroznych historii, ktore mnie tam spotkaly zawsze bedzie objawiac sie usmieszkiem w kaciku ust ( ͡°͜ʖ͡°)
@handsomejack: swoja droga teraz mi sie przypomniao jak na parkingu w bonarce mnie meczyl jakis rumun ze ode mnie samochod kupi... strasznie mi dupe meczyl, nie wiem czemu akurat moj (gowno wart)... finalnie sie okazalo ze i tak nie ma nawet glupich 5k, ale mial bagaznik pelny elektronarzedzi xD
Cała kolejeczka sobie stoi i słucha Plastikowaaaa biedronkooo xD nawet jakby mi sie to przyśniło to bym uznał ze p------e xD
#koronawirus #polska
@Czachaaa: dziekuje mozna sie rozejsc. Wszystko wyjasnione.
Zwykla historia z basni 1000 i jednego Krakowskich dni.
Nic mi krakow szczegolnego nie zrobil, ale pamiec takich jak OP wspomnial i innych przeroznych historii, ktore mnie tam spotkaly zawsze bedzie objawiac sie usmieszkiem w kaciku ust ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Czachaaa: ty moja kochaaana
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Prychłem xD
@Czachaaa: nie znałem tego ;)
XD
@Czachaaa: