Aktywne Wpisy

Clefairy +44
Jak można tak wyprać mózgi ludziom, ze cieszą się z zabicia cywilów w Izraelu i gratuluje się z tego powodu irańskiemu fundamentalistycznemu reżimowi, który grozi wojną nuklearną?
Naprawdę nie wiem w jakim świecie idzie nam żyć skoro ludzie łykają każdą tiktokową propagandę.
#neuropa #iran #izrael #palestyna
Naprawdę nie wiem w jakim świecie idzie nam żyć skoro ludzie łykają każdą tiktokową propagandę.
#neuropa #iran #izrael #palestyna
źródło: s
Pobierz
#gielda
Prawie -10K zł na złocie dzisiaj w nocy. Zjadło cały zysk, finalnie ponad 1k usd w tym miesiącu na minusie z złota. Nie wchodzę więcej w CFD XD, niby nie dużo, bo mogę tyle zarobić w tydzień, ale słaby sen i sprwadzanie wykresu co godzinę powoduje, że jestem nie do życia. I tu nawet nie chodzi o samą kwotę, ale własnie o te sprawdzanie nałogowe wykresów co mi r---------a
Prawie -10K zł na złocie dzisiaj w nocy. Zjadło cały zysk, finalnie ponad 1k usd w tym miesiącu na minusie z złota. Nie wchodzę więcej w CFD XD, niby nie dużo, bo mogę tyle zarobić w tydzień, ale słaby sen i sprwadzanie wykresu co godzinę powoduje, że jestem nie do życia. I tu nawet nie chodzi o samą kwotę, ale własnie o te sprawdzanie nałogowe wykresów co mi r---------a
źródło: image
Pobierz

Na gifach przedstawiam stan z 5 kwietnia ;)
Na pierwszym parapet w kuchni, gdzie mam największe sztuki.
#chili #chilihead #ogrodnictwo #ogrod #papryka #papryczki #domowyogrod #uprawa #rolnictwo #hobby #zainteresowania #gif #gfycat #gify
źródło: comment_1586560716RcmSdy6FrUA8UQsIxf8AZY.jpg
Pobierzźródło: comment_15865607692LGAI9ZbvGHAlfgdKid228.jpg
Pobierzźródło: comment_1586560804UEvsPxmeC1Zl9HFcWA0pUS.jpg
Pobierzźródło: comment_1586560835X7QMU6KJ94Mx6NzBNMArxj.jpg
Pobierz@taazowsky: Miło mi! ;)
Maja zachowany odstęp minimum 2 m? (obrazek poglądowy)
Czy mają maseczki?
źródło: comment_1586567675c5leZatkqoNVcO8ncrPBUu.jpg
PobierzAle fakt odstępów nie dochowują, bo co 5 cm stoją jedna obok drugiej! #dzwoniedoprokuratury
https://photos.app.goo.gl/VgAus1dDLXMS1Gqr6
@Szczaf: Uprawiając w mieszkaniu nie mam tego jak mieszać na kwadracie :D Więc lecę na gotowej ziemi do rozsad. W tym roku korzystam z Kronen i bardzo sobie chwalę.