Wpis z mikrobloga

#gielda

Prawie -10K zł na złocie dzisiaj w nocy. Zjadło cały zysk, finalnie ponad 1k usd w tym miesiącu na minusie z złota. Nie wchodzę więcej w CFD XD, niby nie dużo, bo mogę tyle zarobić w tydzień, ale słaby sen i sprwadzanie wykresu co godzinę powoduje, że jestem nie do życia. I tu nawet nie chodzi o samą kwotę, ale własnie o te sprawdzanie nałogowe wykresów co mi r---------a cały biznes który prowadzę.

Łącznie w tym roku na CFD -60K zł. Plus taki, że 110k na plusie z akcji. Więc wynik w tym roku ~55k na plusie.

Złoto pewnie i tak spadnie, ale chyba nie chce co 5-10 minut się logować i patrzeć na wykres.
pomaranczowa_malpa - #gielda  

Prawie -10K zł na złocie dzisiaj w nocy. Zjadło cały ...

źródło: image

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pomaranczowa_malpa: skoro musisz/chcesz wchodzić sprawdzać trejd tak często to zwyczajnie znaczy że masz za dużą pozycję. Granie na giełdzie to zajęcie dla ludzi z pieniędzmi a zarządzanie pozycją i plan transakcyjny to coś czego nie ma większość próbujących. Grając w ten sposób stracisz tylko zdrowie i kasę.
  • Odpowiedz
@pomaranczowa_malpa jak wyżej napisali, jak obsrany cały dzień sprawdzasz notowania, to pozycja była za duża, do tego jeszcze dochodzi granie bez stop lossa przeciwko mocnej hossie na złocie w czasach zawirowań geopolitycznych i recepta na psycha sitting gotowa
  • Odpowiedz