Wpis z mikrobloga

@Kuba1005: Manipulant i hipochondryk, ha tfu na niego. Trzy niezależne od siebie i nielubiące się osoby są przez niego totalnie zniszczone psychicznie.
I oby tam nie działo się nic więcej niż p-----c psychiczna, bo niestety między wierszami można wyczytać, że Stuarcik ma problemy z agresją i panowaniem nad sobą.
  • Odpowiedz
@Aasssdd: No też racja, ale to musi być związane z jego małym sprytem :D Siedzi tutaj już naprawdę długo, zna polski od dziecka, i nie potrafi ogarnąć kilku zasad. Ewentualnie jest to jego metoda na lansowanie się, że mieszkał w Anglii, co wcale by mnie nie zdziwiło w postaci tego bananka żyjącego z atencji dziesięciolatek.
  • Odpowiedz
@Kuba1005: ja w tej kwestii wierze w 100% Agacie. Jak to mogło byc k---a normalne zerwanie jak laska ostrzega innych przed nim i wyladowala w szpitalu?! Zawsze rozstanie boli, zawsze sie rozpacza jak sie kochalo a ta osoba nie, ale nie ostrzega sie w taki sposob innych przed ta osoba jesli nie bylo rzeczywiscie cos na rzeczy i musiala to byc ewidentna wina Stuu ze ja jakos gnebil psychicznie. Sukanek,
  • Odpowiedz
@corryand: Stuu jest mitomanem i hipochondrykiem, manipuluje ludźmi i wciska umowy każdej osobie z którą rozmawia, chyba tylko Gała tego uniknął i Stuu był niepocieszony że nie może go dalej gnoić.
  • Odpowiedz
@corryand: Serio, wyobrażacie sobie podpisać umowę z własną dziewczyną, zanim pokażecie ją w social media? Gdzie ta dziewczyna wyraźnie zaznacza, że nie chce być członkiem teamu x i nie chce mieć kanału na youtube. Stuu to zrobił.
  • Odpowiedz
@rararara: serio z ta umowa z Agata? tego nie wiedzialem nawet. Gdzie to info sie pojawilo? Wgl wylecialo mi jeszcze ten "wariat Radek" tez sie odsunal od Stuu wiec juz 4 osoby z Agata 5. Az takich przypadkow nie ma. Ja rozumiem, ze kiedys Sruu byl gnebiony przynajmniej tak twierdzil i to zrylo mu psychike i bardzo mu wspolczuje jesli to prawda ale to nie znaczy aby teraz sie mscil
  • Odpowiedz
@corryand: Jeśli chodzi o przeszłość Stuu, to prawdopodobnie wszystko zmyślił. Jedyne co jest pewne na 100%, to że od kilku lat jest chorobliwym kłamcą i bardzo ciężko znaleźć potwierdzenie na to, że przytrafiło mu się w życiu cokolwiek złego oprócz tego że przesiedział w domu kilka dorosłych lat swojego życia bo nie chciało mu się iść do pracy.
Co do umowy z Agatą, ciężko mi podać dowód, ale zrobię co
  • Odpowiedz
@rararara: hmm no ciekawe co jeszcze wyjdzie w tej sprawie. Dziwi mnie tez, ze mogl byc gnebiony skoro z wygladu byl na pewno oceniany jako przystojny i charkateru na pewno potrafil byc normalny i smieszny a takich osob z reguly sie nie gnebi. No dziwne..
  • Odpowiedz
@corryand: Prawdopodobnie nie był gnębiony i wszystkie jego "problemy" są wymyślone jako wymówka, chłopakowi się nie chciało po prostu pracować i bardzo długo był na utrzymaniu matki. Jakoś trzeba było to tłumaczyć fankom w czasach, kiedy jeszcze z youtuba nie było dużej kasy.
To co wiem na pewno, czyli najnowsze dzieje łącznie z historią Agaty, postaram się wam wrzucić jak najszybciej, ale może to zająć kilka dni.
  • Odpowiedz
@corryand: Najgorsze w tym jest to, że Stuu jest typem człowieka który zrobi wielką akcję "STOP HEJT", kiedy tylko pojawią się w sieci dowody jasno przedstawiające jego kłamstwa i manipulacje. Popłacze się na lajwie i zagrozi że się zabije - brzmi strasznie, ale niestety dla niego to jest norma.
Z pewnych trochę przypadkowych powodów jestem blisko całej sytuacji i sporo o tym wiem, ale wszyscy którzy są z tym związani
  • Odpowiedz
@rararara: moze i wymyslone ciezko powiedziec. Najgorsze, ze i tak trzeba byc rozwaznym w tym co piszemy bo oboje maja problemy psychiczne m.in. depresje no i nie chcemy przyczyniac sie do zadnej tragedii gdyby jedna ze stron mogla czytac tu jakies komentarze na swoj temat
Co za pech nawet poobrazac w necie nie mozna haha xd
  • Odpowiedz