Aktywne Wpisy
Mentis_capta +13
Stało się, po 7 latach odeszła ode mnie narzeczona.
Czułem, że tak będzie, od paru miesięcy był chłód i prawie nie rozmawialiśmy, ja naciskałem, chciałem wiedzieć na czym stoję, i w końcu wiem. Nad przepaścią (╥﹏╥)
Z mojej własnej winy odeszła, i to przyznaję bez zwalania na nią. Trafiła mi się najbardziej poczciwa, szczera, przyzwoita, dobra, mądra i kochana istota, jakiej bym sobie nie mógł wymarzyć.
Ale nie
Czułem, że tak będzie, od paru miesięcy był chłód i prawie nie rozmawialiśmy, ja naciskałem, chciałem wiedzieć na czym stoję, i w końcu wiem. Nad przepaścią (╥﹏╥)
Z mojej własnej winy odeszła, i to przyznaję bez zwalania na nią. Trafiła mi się najbardziej poczciwa, szczera, przyzwoita, dobra, mądra i kochana istota, jakiej bym sobie nie mógł wymarzyć.
Ale nie
Koyanaruu +21
Co czujesz patrząc na to zdjęcie? #kononowicz
Mam 7000zł oszczędności, czuję że za nie dalej niż 2-3 miesiące będzie to funta kłaków warte
Co kupić? USD, EUR, GBP, cos innego?
Biorę po dwieście szekli z konta każdej drużyny i słucham badawczo
#finanse #pieniadze #inwestycje #chlewobsranygownem
EU dodrukuje 1.1bln EUR to jakieś 8000x (czy 80k? policzcie pls) więcej niż Polska (60mld).
UK dodrukuje 200mld GBP to jakieś 16x więcej niż Polska.
@Tracz_Janusz: Spoko spoko, pół roku temu już ten tekst na wykopie słyszałem( ͡° ͜ʖ ͡°)
Porównując tą kwotę so śrdreniej krajowej i minmalanej to są raczej dość skoromne pieniądze. Gdybym był na twoim miejscu to nic bym z tymi pieniędzmi nie robił. Jeśli spodziewasz wysokiej inflacji, czego nie był bym taki pewien (póki co) to może lepiej kup sobie coś co zwiększy twoje zarobki/oszczędności, inwestowanie z znajomości i rodzinę może przynieść całkiem sporo.