Aktywne Wpisy
HaoShike +1
Jak wyczyścić taka szybę? #motoryzacja #samochody
KarnetNaGlony +13
Zdefiniujmy pudełko
Ja bym powiedział tak
Pojemnik małych rozmiarów z łatwo otwierającym się przykryciem
Ja bym powiedział tak
Pojemnik małych rozmiarów z łatwo otwierającym się przykryciem
To tak jakby obwiniać człowieka za to że nie jadł przez 3 dni i jest bardzo głodny albo wędrujesz 3 dni na saharze i masz ogromne pragnienie. To instynkt kobiety, żeby przedłużyć gatunek ze zdrowym samcem i żeby ludzkość przetrwała.
Słabym facetem (brzydkim lub/i słabym z charakteru) kobieta musi gardzić bo kiedys po seksie z takim kolesiem dziecko byłoby słabe i umarłoby lub umarłaby i ona.
#blackpill #redpill #podrywajzwykopem #zwiazki #mgtow #logikarozowychpaskow #tfwnogf
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Właśnie teraz ważą się losy, czas przejść na wyższy poziom. Poziom, który będzie wolny od nienawiści do kobiet, bez obwiniania ich.
Ten tag robi dobrą robotę, ale nie możemy opuszczać gardy i trzeba ze spokojem odpierać ataki - przede wszystkim - kobiet.
@Rruuddaa: tak tak, wiemy. Nie o tym jest wpis :)
Na tagu przegryw jak wnioskuje poznasz swojego wybranka - słabego, cherlawego i z problemami depresyjnymi. Szczęścia!
@Kowixx: No właśnie każdy człowiek chce mieś atrakcyjnego partnera więc potwierdzasz tylko słowa które napisałem. Nie powinien ale właśnie tak działa natura i podświadomie takim facetem (w sensie seksualnym powtarzam - ale to chyba załapałaś) gardzisz i nie rozmnażasz.
@Zgrywus1: i dlatego panie bronią się i podświadowie gardzą c-------i genami jak to nazwałeś. W świecie zwierząt też jest to samo. Tylko najsilniejsi, najlepsi zapładniają.
@Eteres: Za chamskie zachowanie owszem, stąd bardziej mądra i lepiej wychowana powie takiemu słabemu facetowi: "odwal się, mam chłopaka" lub "nie mam czasu, pa" a tępa karyna "spier***j lamusie,