Aktywne Wpisy

PiotrFr +622
W Mysłowicach złomiarze ukradli kable od ładowarek, a na Facebooku przygłupy się cieszą i biją brawo. Czym to się mentalnie od ruskich różni?
#samochodyelektryczne #tesla #polska
#samochodyelektryczne #tesla #polska
źródło: 1000018934
Pobierz
mateo2111 +11
Skąd w starszych ludziach taka tendencja do żartowania z ludzi chudszych? Ważę średnio 68kg mając 175, ćwiczę na siłowni, więc mam dość niski poziom tkanki tłuszczowej i całkiem sporo masi mięśniowej, taka typowa plażowa sylwetka z której jestem bardzo zadowolony. Mimo to na każdym spotkaniu rodzinnym, firmowym itd. Zawsze słyszę teksty typu (ale suchy jesteś, weź coś zjedz) i tak zwykle po 3-5 razy w ciągu kilku godzin. Czemu dla osób 40+

róznego rodzaju czaty, czaterie jak #6obcy -zdominowane przez facetów (╯°□°)╯︵ ┻━┻
real-zdominowany przez facetów (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Naprawdę, żałuje, że urodziłem się jako facet albo hetero....Jak to możliwe, że jestem zawsze w najgorszej możliwej konfiguracji, zawsze wiatr kuwa w oczy....... #niebieskiepaski za dużo was, możecie se wziąć i umrzeć?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@fiku_miku: To chyba lepiej bym wyszedł, bo ten hindus pewnie ruchał ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Najbardziej dyskryminowana grupa społeczna (odliczając LGBTQ w krajach typu Polska).
Ale i tak nikt nie walczy o nasze prawa, bo patriarchat sto lat temu, kolonializm 500 lat temu i coś tam jescze kiedys xD