Wpis z mikrobloga

sprawa panowie bo nie wiem czy cos mnie nie ominelo, mbappe futh birthday, tydzien temu byl za 4,8kk i spadal, a teraz cena wystrzelila do 5,7kk ?? ktos wie dlaczego? nie sledzilem rynku przez ostatanie dwa tyg bo nie mailem dostepu za bardzo i czasu i troche mnie to dziwi.
#fut
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@husekbwoy: Skoro dla ciebie jakieś +2 do wykończenia wydaje się ważniejsze niż 5* słabszej nogi zamiast 4 No to może i dla cb toty być lepszy xD
Jak widać dla ludzi którzy mogą sobie pozwolić na taka kartę kompletnie nie xDD
  • Odpowiedz
@husekbwoy:
Po pierwsze-to nawet nie TOTY dzbanie XDD (chyba ze juz masz jakies leaki ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
Po drugie-fajnie, ze KAZDA. Moim zdaniem natomiast plucie sie o to jest bez sensu, bo takie statystyki jak dalekie podania/obrona/rzuty wolne gowno robia tej karcie i warto patrzec na te statystyki, ktore faktycznie robia robote
Po trzecie-nie wiem czy moze nie zauwzyles, ale w tej grze istnieja
  • Odpowiedz
@hubsky: I TOTY Mbappe ma chociażby 99 staminy, której nie da się podkręcić stylem gry za 300 monet, więc najpierw typie sprawdź o czym rozmawiamy, a dopiero później pisz swoje wysrywy znawco fify
  • Odpowiedz
@hubsky: XD co za chłop, napisałem, że TOTY ma każdą statystykę wyżej ocenioną, a ty tutaj d----------z jakieś swoje analizy, fajnie, że ma 5/5, po prostu wyraziłem swoje zdzwienie, że jest droższy od swojej najlepszej wersji o tyle monet z powodu dodatkowej gwiazdki słabszej nogi, nie wiem po co się w ogóle tutaj d-----------ś koleżko
  • Odpowiedz