Wpis z mikrobloga

Hej, czy jest tu ktoś znający się na blacharce? Chciałbym zaprawić sobie ognisko rdzy metodą jak na tym filmie:
https://www.youtube.com/watch?v=n4vusY2-rkQ
Na ile jest to dobry sposób? Na ten moment nie mam możliwości wycięcia u siebie tego fragmentu i wstawienia reparaturki. Fajnie by było gdyby ta metoda była dobra na 1-2 lata - jest to możliwe?
Chciałbym przy okazji nauczyć się tego typu rzeczy - auto trzymane na parkingu i nie chce ładować za dużo kasy w lakier, a świadomość, że se sam mogę naprawiać każdą tego typu niedoskonałość będzie spoko

#lakiernictwo #autodetailing #samochody #mechanikasamochodowa #mechanika #blacharstwo
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tylko_noc: Tak mi każdy blacharz mówił - rdza wróci. Problem u mnie jest taki, że do mojego modelu auta nie ma dostępnych reparaturek, trzeba szukać wyciętego błotnika z używek, modlić się, żeby był w dobrym stanie i z niego sklejać całość.

Dlatego interesuje mnie taka zaprawka, fajnie jakby utrzymało 1-2 lata byłbym już zadowolony - jak wydam majątek na lakier to nie zdzierże rysek i zadrapań jakie powstają przy trzymaniu
  • Odpowiedz