Aktywne Wpisy
adrninistrator +18
Najbardziej smuci mnie to jak zmieniło się polskie społeczeństwo. W 97 ludzie sobie pomagali, wysyłali dary do Wrocławia by ludzie mieli co ubrać. Teraz mamy więcej pieniędzy, ale każdy jest bardziej zabiegany. Nie ma już tej solidarności która była kiedyś -_- No bo co z tego że zarabiam 29k brutto na UoP miesięcznie, skoro ludzie którzy nie mają, mają jeszcze mniej i tracą wszystkie swoje najcenniejsze skarby.
To już nie jest to
To już nie jest to
EnzoMolinari +60
Zrozumiecie kiedyś warszawskie dzbany, że Wrocław nie ma nic wspólnego z Górnym Śląskiem (potocznie nazywanym Śląskiem) oprócz druzyny piłkarskiej, która się tak niefortunnie nazywa? Kopalnie węgla, ślonska godka i disco polo ze starymi wąsiurami z october festu to totalnie nie ta bajka.
#powodz #wroclaw #slask
#powodz #wroclaw #slask
https://www.youtube.com/watch?v=n4vusY2-rkQ
Na ile jest to dobry sposób? Na ten moment nie mam możliwości wycięcia u siebie tego fragmentu i wstawienia reparaturki. Fajnie by było gdyby ta metoda była dobra na 1-2 lata - jest to możliwe?
Chciałbym przy okazji nauczyć się tego typu rzeczy - auto trzymane na parkingu i nie chce ładować za dużo kasy w lakier, a świadomość, że se sam mogę naprawiać każdą tego typu niedoskonałość będzie spoko
#lakiernictwo #autodetailing #samochody #mechanikasamochodowa #mechanika #blacharstwo
mojgaraz
rkproject
Komentarz usunięty przez autora
Dlatego interesuje mnie taka zaprawka, fajnie jakby utrzymało 1-2 lata byłbym już zadowolony - jak wydam majątek na lakier to nie zdzierże rysek i zadrapań jakie powstają przy trzymaniu