Wpis z mikrobloga

@Miecio99 pamiętam jak złapałem kapcia na dzikich polach 30 km od domu, musiałem do brata dzwonić by mi przedłużki przywiózł, tak było d------e ( ͡º ͜ʖ͡º)
Do tej pory woże pół słupka ogrodzeniowego w bagażniku xD
  • Odpowiedz
  • 0
Jest sposób na d------e śruby koła, bierzesz klucz do kół i młotek mocno naprężasz klucz i stukasz młotkiem od czoła w nasadkę klucza i nie ma c---a musi puścić
  • Odpowiedz
@Miecio99: Zimówki tak d-------m na ten rok że nie mogę ich ściągnąć. Próbowałem małym młotkiem, średnim młotkiem, młotem 5kg, kopniakiem, a na koniec wkręciłem lekko śruby i się nim przejechałem. Nic nie pomogło w piątek jadę do mechanika xd
  • Odpowiedz
  • 4
@Jarcon popuść śruby po 5mm gwintu i pojeździł na boki i przyhamuj parę razy, nie z---------j za bardzo wystarczy 20km/h , hamuj mocno, usłyszysz jak p--------e i zejdzie felga
  • Odpowiedz
@Miecio99: w zeszłym roku tak zimówki d-------m, że jak odkręcałem, to 2klucze poszly w pół. (Jeden fabryczny z forda, drugi jakiś zwykły) dopiero trzeci sobie poradził, a to dopiero pierwsze koło. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na szczęście następne poszły gładko. W tym roku nie popełniłem tego błędu i nie zmienialem na zimówki, bo w Warszawie poniżej 0 to może 10dni było przez całą zimę.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Miecio99: jak juz odkręcisz wyczyść dobrze śrubę i piastę i troszke nasmaruj gwint smarem miedziowym. To w przyszłości nie będzie problemu, a jak tak zostawisz to możesz mieć problem z gwintami.
  • Odpowiedz