Aktywne Wpisy

ChlopoRobotnik2137 +1205
Oho przyszlo polecnie z samej gory od pana Tuska
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
Je suis @mickpl
#tusk #nieruchomosci #kredytnastart #kredythipoteczny
źródło: image
Pobierz
oficjalniemartwa +580
User @Mega_Smieszek mnie zainspirował dziś memem o babciach.
Moja babcia, to działkowy anioł i na 87lvl:
- mieszka sama od 78r
- ogarnia sobie działkę sama
- hoduje na tej działce ropuchy żeby zjadały ślimaki (mają kryty basen
Moja babcia, to działkowy anioł i na 87lvl:
- mieszka sama od 78r
- ogarnia sobie działkę sama
- hoduje na tej działce ropuchy żeby zjadały ślimaki (mają kryty basen
źródło: temp_file8693335644001318876
Pobierz

Podchodzili do ludzi w samochodach i jak to żule opowiadali historie swojego życia.
W końcu padło na mnie, kiedy złapali ze mną kontakt wzrokowy już wiedziałem, że zaraz będę musiał męczyć się z dwoma nayebanymi typami w środku nocy.
Nawet się nie przywitali tylko od razu wyjechali z jakąś historią, która wydarzyła im się na delirce XD
zarośnięty Mietek był tak pijany, że ledwo co go rozumiałem, ale brzmiała ona mniej więcej tak:
dawno temu on i jego brat Kyle jechali autostopem długą i samotną drogą.
Nagle zabłysnął błyszczący demon na środku drogi i powiedział żeby zagrali mu najlepszą piosenkę na świecie, inaczej zje ich dusze IKS DE
Nie miałem ochoty już dalej ich słuchać i po prostu powiedziałem że nie dam im na alkohol
popatrzyli tylko na siebie i powiedzieli "okay" i czy nie podrzuciłbym ich do zespołu moteli.
Na początku nie chciałem się zgodzić przez panującą epidemie oraz przez fakt, że byli pijani.
Odmówiłem im, ale w tedy poparzyłem w ich oczy i pomyślałem Jeden i jeden tworzą dwa, dwa i jeden tworzą trzy,
To było przeznaczenie.
Chwilę się bałem, że mogą mieć koronę albo, że dostanę mandat, ale w końcu się zgodziłem
bardzo się ucieszyli, że wreszcie ktoś im pomoże
kiedy spytałem ich do jakiego zespołu chcą jechać wybełkotali tylko jakieś Tenacious D
nie mogłem znaleźć nic takiego na booking.com, ale wynająłem im fajny hotel z barem i karaoke ( co mi tam, stać mnie) który jest kilka minut drogi stąd
właśnie jedziemy, spójrzcie tylko na ich twarze pełne radości (。◕‿‿◕。)
#czujedobrzeczlowiek #heheszki #truestory #tenaciousd
źródło: comment_1586294473cWsdqeMVNrVtRQ5GvEdvLi.jpg
Pobierz