Wpis z mikrobloga

Dzisiaj rozmawiałem z kolegą z pracy o najnowszych zakazach. Stwierdził że to bardzo dobrze że policja daje mandaty rowerzystom i ludziom myjącym auta. #!$%@?, po prostu zakute komunistyczne łby.

Doszedłem do wniosku że problem z tym krajem jest taki, że p0lacy po prostu lubią jak ich PIS rucha w dupę. Uwielbiają kiedy RZĄD wyciąga swojego wielkiego zamordystycznego penisa i wkłada w ich światopoglądową pizię. A potem posuwa tak długo jak się da. Tylko wtedy p0lak czuje że silne państwo istnieje bo myśli że na tym to wszystko polega.

W cywilizowanym państwie rząd po tym co #!$%@? podczas epidemii zostałby wywieziony na taczkach już 2 tygodnie temu. Ale nasza polska mentalność na to nie pozwala, nie wiemy co to jest wolność, nie chcemy tej wolności, nie bronimy jej i pozwalamy tym komuchom ją zabierać, i to na dodatek bezprawnie.

#bekazpisu #neuropa #bekazprawakow #wybory #koronawirus #polska #rower #myjnia #4konserwy
  • 4
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@Scaab: Sam jestem za siedzeniem w domu, ale uważam, że mandaty za przejście przez park czy odejście od domu o 100m za daleko to chory system, właśnie się z matką kłóciłem i to #!$%@? smutne, że p0lacy mają tak mentalność.

Karac za zgromadzenia, imprezę w plenerze, siedzenie grupowe w parku, skupiska ludzi, ale nie za przejście przez park.

#!$%@?, że kraj z gówna i tektury. Mieszkańcy gorsi
policja daje mandaty rowerzystom i ludziom myjącym auta. #!$%@?, po prostu zakute komunistyczne łby.

@Scaab: Nie przypominam sobie, żeby za komuny milicja dawała mandaty rowerzystom lub ludziom myjącym auta. Nazywanie pisu komunistami wchodzi na kolejne poziomy absurdu.