Aktywne Wpisy

MonazoPL +85
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Do Polski wchodzi nowy bank – UniCredit. Z tej okazji odpalili mega fajną promkę, w której za założenie u nich bezwarunkowo darmowego konta, możecie odebrać
źródło: unicredit spotify premium monazo
Pobierz
future_taylor +382

W Polsce uzywa się tych metod czy u nas dentyści są dalej w latach 90?
Pytam bo muszę wyrwać sobie druga 8, a już pierwsza wyrywałem i takiego bólu nigdy nie czułem a na moich oczach tryskała mi krew z ryja... - kanałowe przy tym to była nuda... Zastrzyki gowno działają a inna metodę co radzą dentyści to do szpitala na narkozę...
#dentysta #stomatologia #stomatolog
Ale jak pomysle o tym jak mi ząb przestawiał, nacinał tam, krew tryskała mi z ryja na chustę na brzuchu, zapach czułem dziwny, latały cząsteczki jakiss nademna mi z ryja, krew się lala strumieniem mi w ryju to O JPR... Do tego Wszystko czułem aż do mózgu...
Miałem już robione różne zabiegi z użyciem laserów
@MP0WER: Ale to nie powinno tak mocno boleć, szczególnie przy dolnych. Da się znieczulić skutecznie. A jeśli chodzi o zabiegi w podtlenku azotu to tak są wykonywane, możesz sobie też wziąć leki uspokajające przed wizytą.
Leki chyba będą słabsze od sedacji wziewnej?