@Kowixx: chodzi mi o to, że ok 8 lat temu Polską wstrząsneło bieganie. Każdy chciał szurać. Polecieć takim owczym pędem to coś innego niż mieć hobby które samemu się odkryło. Teraz owczym pędem każdy poszedł na siłkę, chociaż to te już mija. A seriale to w 90% po prostu zabijanie czasu a nie hobby. Tak samo jak 90% widzów piłki nożnej to ludzie, którzy objerza raz na dwa miesiące reprę.
@Polasz: coś w tym jest, ja np. mam swoje określone zainteresowania i niekiedy cieżko mi było trafić na temat by pogadać z przeciętną różową ale zauważyłem że większość wręcz z fascynacją słucha gdy opowiadam o moich podbojach po Europie za czasów gdy robiłem jako kierowca zestawu :D
Zaczynając od wojen ze spedytorami i magazynierami, magnesami, awariami sprzętu po podróże landem przez Francję, kontrole BAG i libacje między naczepami na La
@Polasz Dokładnie(。◕‿‿◕。) I kiedy on zajmuje się swoim hobby, którego ja nie rozumiem, ja mogę zajmować się swoim, którego on nie rozumie. Chyba każdy związek tak ma.
@ryba_twojej_mieczty: każdy zdrowy związek tak ma. Niestety jest mnóstwo osób bez żadnych zainteresowań. Wiele kobiet się wkurza, że ich faceci układają Lego, grają na konsoli, albo majsterkują. Nie rozumieją tego, bo ich jedynym zajęciem jest pudelek i olx :( Na szczęście, wbrew powszechnej opinii znam wiele kobiet, które mają świetne zainteresowania i poświęcają im każdą wolną chwilę :)
@Runaway A co facet ma robić, kiedy jego kobieta przegląda pudelka i olx? Siedzieć i czekać aż skończy? Niechże sobie w tym czasie układa klocki, albo gra na konsoliʕ•ᴥ•ʔ Jeśli babce to przeszkadza, to albo ma jakieś deficyty miłości, albo jest zwyczajnie niedojrzała. Myślę, że w obu przypadkach szczera rozmowa ma szansę pomóc. No, ale żeby nie było, nie tylko kobiety przeginają, bo panom zdarza się
@ryba_twojej_mieczty: masz rację. Ja odnoszę wrażenie, że faceci w swoim hobby zatracają się całkowicie. Przez lata mojego związku przeszłam kilkanaście pasji mojego męża. Każdej był w całości oddany do szaleństwa. Zawsze to szanowałam i potrafiłam dać mu się pochłonąć, a sama organizowałam sobie swój czas zgodnie z własnymi potrzebami. Aktualnie mamy wspólną pasję. On- całymi dniami mógłby oglądać instrukcje na yt, czytać gazety tematyczne, trenować w domu itp. A ja,
Jeżeli różową niczym się nie interesuje (większość przypadków) to nie rozumie pasji faceta odbiera ją jako zagrożenie dla jej interesów i stara się wyśmiewać hobby mówiąc że to dziecinne, niedojrzałe i inne tego typu wysrywy
@Arachnofob: Chyba że jesteś Chadem, to wtedy tak nie jest
#logikarozowychpaskow
źródło: comment_1586086511Lwzx2x3oDeFT0SlDUGoiud.jpg
Pobierz@BoJaProszePaniMamTuPrimasorta: może masz mniejsze wymagania ?
może to co dla ciebie jest sufitem dla mnie jest podłogą? ¯\_(ツ)_/¯
A seriale to w 90% po prostu zabijanie czasu a nie hobby. Tak samo jak 90% widzów piłki nożnej to ludzie, którzy objerza raz na dwa miesiące reprę.
Zaczynając od wojen ze spedytorami i magazynierami, magnesami, awariami sprzętu po podróże landem przez Francję, kontrole BAG i libacje między naczepami na La
@Arachnofob: Chyba że jesteś Chadem, to wtedy tak nie jest