Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bizonsky: matka oglądała patostreamy z mojego wiejskiego kościoła i mi powiedziała że ksiądz powiedział na mszy że mszy nie zacznie dopóki ludzie nie wyjdą z kościoła i nie będzie maks 5 osób, po tym jak to powiedział czekał z minutę nikt nie wychodził i następnie powiedział że za chwilę dzwoni na policję xDD i baby s---------y i jak wyszły to skomentował : "No nareszcie to startujemy"
  • Odpowiedz
Ale skasowali przynajmniej zapis, że potrzebują konkretnie 1000 subskrybcji. To się nazywa rigcz.

@bizonsky: musisz mieć 1000 subskrypcji by móc robić transmisje na żywo z telefonu. Pewno chcieliby swoim parafianom dać możliwość spędzić święta ze swoją parafią a nie jakąś losową z neta. Co w tym złego?

Poniżej 1000 można tylko z komputera.
  • Odpowiedz
@Positano1: propsy dla takiego księdza, szkoda, że Parafia pod wezwaniem św. Łukasza Ewangelisty w Warszawie takiego nie ma
@GokuMK: ok nie wiedziałem, ale są też inne platformy do streamowania z telefonu więc...
  • Odpowiedz
ok nie wiedziałem, ale są też inne platformy do streamowania z telefonu więc...

@bizonsky: ano są ale czy przeciętny parafianin potrafi obsłużyć cokolwiek innego niż youtube? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym yt jest całkowicie za darmo.
  • Odpowiedz
@bizonsky: jestem ciekawa czy w tygodniu jeździsz po Biedronkach i dzwonisz po policję jak wpuszczą do środka więcej osób niż ustawa przewiduje ;)?
  • Odpowiedz