Aktywne Wpisy
filip-pietrasik +24
Urynowyurynator +62
Jak długo będzie powtarzana ta z-----a narracja, że jak społeczeństwo się bogaci to ludzie nie chcą mieć dzieci?
Już tyle razy było to obalane na podstawie Polski i innych krajów.
Zrozumcie barany, że najbogatsi w kraju mają sporo dzieci, bo mają firmy, majątki, są lekarzami itp i wiedzą, że są w stanie zapewnić dzieciom dobrobyt.
Z drugiej strony jest patologia i biedota, która też zazwyczaj ma sporo potomków bo mają w------e w to, czy te
Już tyle razy było to obalane na podstawie Polski i innych krajów.
Zrozumcie barany, że najbogatsi w kraju mają sporo dzieci, bo mają firmy, majątki, są lekarzami itp i wiedzą, że są w stanie zapewnić dzieciom dobrobyt.
Z drugiej strony jest patologia i biedota, która też zazwyczaj ma sporo potomków bo mają w------e w to, czy te

@1950M: a może
źródło: comment_1586075927Kj6CEWG3355Iqjw0OZIpE7.jpg
Pobierz@bizonsky: musisz mieć 1000 subskrypcji by móc robić transmisje na żywo z telefonu. Pewno chcieliby swoim parafianom dać możliwość spędzić święta ze swoją parafią a nie jakąś losową z neta. Co w tym złego?
Poniżej 1000 można tylko z komputera.
@GokuMK: ok nie wiedziałem, ale są też inne platformy do streamowania z telefonu więc...
@bizonsky: a ja w Google znalazłem dwie. Ciężko. Komu wierzyć...
@bizonsky: ano są ale czy przeciętny parafianin potrafi obsłużyć cokolwiek innego niż youtube? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poza tym yt jest całkowicie za darmo.
@Azai: jak widze to tak
@Hannahalla: stream już leci :)