@Ojciec_Slabeusz moim zdaniem warto, jak masz na steam np warbanda to gierka 144zl. Jest jeszcze trochę bugow, ai krolestw jeszcze troche kuleje słaby balans frakcji. Dwie altuwluzacje były sporo poprawek, mysle ze jest an dobrej drodze.
@Ojciec_Slabeusz: Nie wiem skąd tak pozytywne opinie nt. Bannerlorda, jak na 8 lat developmentu, to to jest istna żenada. Są podwaliny do naprawdę dobrej gry, ale jak przez tyle lat wyszło im takie coś, to wątpię, że za rok czy dwa ta gra będzie w pełni potencjału, a i tak zapewne wszystko zostanie w rękach modderów. Dla mnie, po tylu latach, to jawna kpina z fanów i to jeszcze za
@Ojciec_Slabeusz: są dobre podstawy, ale gra wymaga jeszcze sporo pracy, to wyraźnie early access. Też uważam, że jak na tak długi czas oczekiwania powinno być lepiej. Ja kupiłem, gram i nie żałuje, ale na efekt finalny pewnie będzie trzeba jeszcze sporo poczekać i liczę na scenę moderów.
@Ojciec_Slabeusz: moim zdaniem warto, gra przyjemna mimo jeszcze mocno skromnych mechanik własnego królestwa. Codziennie wychodzi jakaś łatka, więc to dobrze świadczy o producentach. Ogólnie od wtorku przynajmniej mi gra działa lepiej.
@Samowski: No to jest early access nie zapominajmy, więc chwalenie producentów, że codziennie wychodzą łatki to trochę XD. Tym bardziej, jak im jebnęło 200k jednocześnie grających na "premierę".
#mountandblade #mountandblade2 #gry
Jest jeszcze trochę bugow, ai krolestw jeszcze troche kuleje słaby balans frakcji. Dwie altuwluzacje były sporo poprawek, mysle ze jest an dobrej drodze.