Aktywne Wpisy
R187 +357
Pamiętajcie, Konfederacja jest za wolnością i właśnie dlatego jej członkowie chcą obywatelom pewnych rzeczy prawnie zakazać robić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://twitter.com/krzysztofbosak/status/1134817896809598976
#bekazkonfederacji #konfederacja #4konserwy #neuropa #bosak #polityka
https://twitter.com/krzysztofbosak/status/1134817896809598976
#bekazkonfederacji #konfederacja #4konserwy #neuropa #bosak #polityka
pieknylowca +151
Jak gardzę tymi cygankami żebraczkami to głowa mała. W ogóle to jest śmieszne jak cyganie istnieją od ponad tysiąca lat, przewinęli się przez setki kultur, narodów i w każdym są synonimem oszustwa, żebractwa i kradzieży. Jeszcze nie słyszałem żeby słowo cygan miało pozytywne namaszczenie (no może pośród innych roma xd). #polska #gownowpis
#quebonafide #panraper
Do pięt nasz rap nie dorasta do takiego np. niemieckiego.
@dajeplusy: koleżanka widzę z elektrody. "W google jest 6993648 wyników, wyszukiwanie nie boli, a poza tym ban i spier*alaj" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A potem: czemu państwo nie ratuje PEZEDSIEMBIORCÓW, podkreślam P R Z E D S I E M B I O R C Ó W?
Już pomijam, że muzycznie jesteśmy lata świetlne za zachodem. Jedynie pojedyńcze utwory polskie np. PRO8BLEM'u trzymają poziom.
@yebadlo
Nie, np. o wielkości świadczy to, że tacy Francuzi czy Niemcy potrafią nagrać coś z raperami znanymi z takiego USA, a Polak ci może nagrac z jakimś niszowym raperkiem z
Mirek na górze Was wyjaśnił:
Typowy polaczek, zamiast kombinowac zeby miec lepiej to chce zeby innym bylo tak zle jak jemu.
Komentarz usunięty przez autora
XD nie napisałem, że jest głupi, tylko że jest żałosnym raperzyną, gdzie tutaj jest ojkofobia?
Qebo z klipów z Egzotyki 10-35mln wyświetleń. Jedynie 3 jego klipu osiągnęły ponad 70 mln
Może na Polskę to jest bardzo dobry wynik, ale na
Komentarz usunięty przez autora
@Koichi
Jak można omijać podatek? Sprzedał normalnie produkt, VAT się zgadza, księgi się zgadzają. To jego wina ze kategorii vatowskich jest od #!$%@? że sami rządzący nie wiedzą co co czego należy? Możesz założyć dg, sprzedawaj takie ebooki, miej wytwórnie. Na pewno ktoś kupi płytki :)
@BeerGrills: Why not both?
Ciągle pijesz do tego zachodu, chłopie daj sobie siana. Polska scena nie jest jakaś wybitna, ale nie jest też jakaś mega cienka. Spuszczasz sie nad niemcuchami grajacymi afrotrapy pod jeden rytm bitu i pewnie do kilku Francuzów którzy grają podobnie. Może wyjedziesz z PNL jako wyjątkiem, o ile szanowncyh
Część utworów, które mi się podobają i lyricznie też lepsze od większości polskich utworów.
Z tej nowej plyty quebo melodycznie jedynie NIEPŁACZPONOTERDAME trzyma jakikolwiek poziom muzycznie, reszta to dno i aż uszy bolą.
PNL znam
I prawda jest taka, że do Stanów to, Europa nie ma w ogóle podjazdu. (z
@clippers: pokaż mi jakiś przykład takiego każdego bitu.
No dlatego jest jednym z najpopularniejszym raperów w Niemczech xD
Na spotify ponad 3 miliony słuchaczy.
Dla ciebie podobnie bo