Aktywne Wpisy
volodia +793
Jakim cuckoldem i beciakiem trzeba być, żeby wpłacać na zbiórkę typowi co zarabia kilkanaście k miesięcznie bo mu pensje obcięli o połowę?
XD
#bekazkonfederacji #braun #sejm
XD
#bekazkonfederacji #braun #sejm
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Od jakiegoś czasu zaczyna brakować.mi seksu. Jestem z różową ponad pół roku, jest moją pierwsza (25 lvl) i pomimo miłości i szczęścia jakie wprowadziła w moje zycie ten jeden aspekt mi przeszkadza. Ostatni raz kochałem się z nią w walentynki, wcześniej też niewiele częściej. Niby spędzamy ze sobą sporo czasu, mamy wspólne hobby, są przytulenia, czułe słówka ale strasznie brakuje mi tego że jak zaczyna się robić goręcej, ona się wykręca. Przez to czasem mam wątpliwości czy się jej podobam, irytuję się kiedy pisze z.kolegami czy wychodzi do koleżanek. Wiem że związek to nie tylko łóżko. Staram się z nią o tym rozmawiać to zaczyna płakać że mi tylko na tym zależy. Jak pytam kiedy to albo jej irytacja albo tekst że na urodziny jak zasluze (#!$%@? mam w czerwcu).
Bardzo dołuje mnie, a nawet zwłaszcza że przede mną taka nie była, wiem że miała i ons i fwb, czasem myśli tak szaleją że myślę na poważnie o rozstaniu
#zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Precypitat
@AnonimoweMirkoWyznania:
Może to zabrzmi jak generalizowanie ale jest to moja subiektywna opinia poparta własnym doświadczeniem - kobiety potrafią być bardziej zboczone od nas i mają w tej materii duże potrzeby ALE nie jest tak oczywiście z każdą żyjącą mirabelką.
Dla mnie zawsze najlepszym rozwiązaniem będzie szczera rozmowa, wyłóż co Ci się nie podoba/co uważasz że powinno być inaczej i posłuchaj co Ci odpowie -
Komentarz usunięty przez autora
@AnonimoweMirkoWyznania: No i masz odpowiedź xd Jak coś chcesz to do tego dąż, a nie pytasz jak chłopiec mamę. Rozpal, zdominuj, zacznij rozbierać i masz upragnione segzy ¯\_(ツ)_/¯
Jak się próbuje do żony tak znienacka dobierać to też przeważnie kopa dostaje, lubi wiedzieć wcześniej że coś mi chodzi po głowie... Ty też na pewno nie zawsze masz ochotę. Pamiętaj że kobiety
@AnonimoweMirkoWyznania: seks to część związku a nie nagroda, czy brak seksu, karą. Sorry, ale na początku związku jest ekstaza i seks nawet dwa razy dziennie, z czasem się wszystko reguluje, i jest co drugi dzień. To pomyśl co bedzie u was, skoro już na początku nie chce... Nie wiem, może jest aseksualna?
@AnonimoweMirkoWyznania:
OPie, gdyby kot się trzymał jednej dziury, to zdechł by z głodu