Aktywne Wpisy
kierowcawykopek +14
Lowca90 +269
Podłoga drewnina w jednym z warszawskich przedszkoli była w opłakanym stanie przed moją pracą. Ruszające się klepki, trzeszczące przy chodzeniu, pozbawione lakieru, brudne po których codziennie biegają najmłodsi. Stał się cud i przemiła dyrektorka dostała budżet na maly remont. Podłogę udało się ustabilizować dzięki kilkuset zastrzykom kleju puchnącego, wycyklinować i polakierować. Efekt jest co najmniej zadowalający ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#remontujzwykopem #remont #budownictwo
#remontujzwykopem #remont #budownictwo

źródło: temp_file5898364385308265073
Pobierz
Przypominam, że takie odpowiedzi mogą być jakoś przetwarzane, potencjalnie również na waszą szkodę.
Czy obecna sytuacja znacznie pogłębia/pogarsza ten stan, nie stanowi większej różnicy bo to niemal codzienność czy jest może dziwnie komfortowa?
#2019ncov #koronawirus
E-nauczanie, które jest największym gownem jakie mnie spotkało na studiach, dobiło mnie całkowicie.
Mam okropne lęki społeczne i nie spodziewałam się, że siedzenie w domu podczas zajęć tak mną trzepnie XD ale wolę osobiście rozmawiać z człowiekiem niż siedziec na Skypie itd.
Dziś jak prowadzący wymagał żebym się odezwała i pokazała to aż mną trzęsło z nerwów XDDDDDDDDDDDDD
No