Wpis z mikrobloga

@anb: ale super dzięki za odpowiedź! Ja właśnie ostatnio zdobyłam #1 w diamentowej i tak mnie to znużyło że chwilowo mam dość haha i robię tylko minimum żeby zaliczyć dzień. Ale i tak mi się wtedy nie trafili aż tak trudni przeciwnicy z tego co widzę, bo w mojej aktualnej lidze koleś od poniedziałku zrobił 36 tys punktów, jednego dnia potrafił nastukać 9 tys, to dopiero determinacja :o
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@9o9o9: też miałem mocny spadek motywacji po zdobyciu tego pierwszego miejsca. :D Na początku starałem się jeszcze nie wypaść z diamentowej ligi, ale już mi przeszło. Teraz na lajcie sobie siedzę w obsydianowej i staram się nie wypaść. :P

Diamentowa to masakra, jest ogromna różnica między nią, a ligą niżej. Skąd ci ludzie biorą na to czas? :P

Też miewałem takie okresy, że sukcesem było zaliczenie dnia. Kupowałem dużo amuletów.
  • Odpowiedz
@anb: @9o9o9: zajebiscie, jest "starovalyriański", a tego którego chciałbym się pouczyć (fińskiego), oczywiście nie ma ¯_(ツ)_/¯
Jak jest z efektywnością tych nauk? Wbijacie po to żeby wbijać tego expa, czy czujecie, że to rzeczywiście dobrze działa?
  • Odpowiedz
@9o9o9: @anb: możecie powiedzieć, jak czegokolwiek możecie z tej apki się nauczyć?
Jak ja to przegladałem kilka lat temu, to były tam jakieś głupie quizy z wyrazami typu boy / dog.
Jak nauka takich wyrazów ma pomóc w wymowie poprawnie gramatycznie zdań?
Jest tam gramatyka? Układanie zdań, czasy, odmiany?
  • Odpowiedz