Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 12
@Rabusek: co złego w wyjechaniu za miasto własnym samochodem?
Ludzie mają dzieci, którym się mega nudzi, są znudzone i marudne. Spacer nikomu nie zaszkodzi o czym mówią nawet lekarze. To nie łażenie po centrum handlowym, tylko spacer po plaży. Nie mamy zagęszczenia jak Chiny, i jest to również inna sytuacja niż we Włoszech, gdzie popijano masowo espresso w kawiarniach.
@botul: Przecież tam przy takiej ilości osób nie jesteś w stanie nie spotkać nikogo xD O tym właśnie mówili na ostatniej konferencji dokręcając śrubę. Unikać parków gdzie chodzi duzo osób, na spacer dookoła budynku i do domu, a nie #!$%@? na popularny parking gdzie i tak juz nie ma gdzie zaparkować
@Rabusek: no i co z tego? Dzisiaj w Tesco na Karwinach zrobiłem zakupy (!!!). Tak mało ludzi było.
A tak swoją drogą to w Gdyni chyba noclegownie musieli zamknąć, bo tylu żuli/bezdomnych to dawno nie widziałem. Pierwszy cieplejszy dzień i już okupują ławki.
@Rabusek: Byłem tam na objazdówce 2 tygodnie temu(bez wysiadania z auta aby hejtu nie było). #!$%@? wszystkie parkingi aż po Kąty Rybackie. Tydzień temu na półwyspie to samo. A dziś u mnie pod Gdynią ludzie rodzinami, wujkami babciami ciotkami sobie zjeżdzali na spacery. Good luck flatten the curve.( ͡° ͜ʖ ͡°). Ludzie nie zdają sobie sprawy, że nawet na te 30 aut jedna rodzina może być nosicielem