Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +66
Kocham życie singla! Chcę ekran projekcyjny, to go sobie maluję na ścianie! Żadnych kłótni o niszczenie salonu. A w szafce czekają już chipsy i batony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Runaway28 +22
#przegryw chuop na kolację zrobił sobie steka z pieczonymi ziemniakami i brokułami na parze( ͡° ͜ʖ ͡°)
a skąd wiesz jakie te narody są, mieszkałeś tam? bo z Polski to się zawsze wydaje, że zagranica to kraina miodem i mlekiem płynąca
@goldglitter:
Oczywiście że mieszkałem i dalej mieszkam i nie zamierzam wracać. W Polsce od zawsze rządy są #!$%@? ale głównie dlatego że Polacy tak łatwo się dają im w #!$%@? robić.
@auinette: Nie jesteśmy może mistrzami ogarnięcia, ale zobacz sobie społeczeństwa innych państw. Mistrzami debilizmu są według mnie brytole, którzy wyprzedzają Polskę o lata świetle w kategorii "głupoty społeczeństwa". Nie mówiąc już biedniejszych krajach np. afrykańskich, gdzie całe myślenie kręci się wokoło "nażreć się tu i teraz". Zresztą w arabskich krajach jest według mnie również zdecydowanie gorzej. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
@auinette: Gdy jeszcze trochę podrośniesz, to zauważysz, że nie tylko Polacy.
@auinette: zgadza się, nie wiem jak można nazywać pis prawicą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mieszkałem w UK i np. brytyjskie sebixy są głupsze od naszych ale wyssali z mlekiem matki kilka cech, które np. to że po zakrapianej libacji potrafią zapłacić za szkody, a nasi się będą wypierać.
To są drobne
No i zajebiście. A nie, czekaj.... jednak nie, bo to Polacy jeżdżą tym im smażyć frytki i obsługiwać magazyny, a nie odwrotnie. Kurczę, to na pewno z szkolnictwem wyższym lepiej stoimy, w końcu tylu mamy studentów. Ups, no nie, znowu pudło. Dobra typie,