Aktywne Wpisy

vulcanitu +10
Jakich urazów nabawiliście się za gówniaka? Ja sobie raz napierdzielałem kamieniami w rozbite butelki, no i jeden fragment rozciął mi oko ( ͡° ͜ʖ ͡°) innym razem jak był chyba remont parkingu pod blokiem to taszczyliśmy te sześciokątne bloki, no i jeden spadł mi na nogę, i paznokieć do usunięcia, bolało

winsxspl +46
Nitka na memy zapraszam
źródło: temp_file1981772149868417857
Pobierz

Ta misja na morzu i ostatnia byly trudne jak dla mnie - rtsowego laika - i gdyby nie youtube to bym pewnie z tydzien sie glowil jak przejsc te misje, zwlaszcza ostatnia.
Jest sporo rzeczy ktorych ciezko mi byloby sie domyslec i gdyby nie porady z youtube to bym raczej na nie nie wpadl.
Bylo jeszcze kilka takich "nieznanych oczywistosci" w grze na ktore bym sam wpadl chyba dopiero po 15tym podejsciu w danej misji XD.
No ale tak jak mowie jestem rtsowym laikiem i w sumie nie tylko rtsowym bo ogolnie malo gier mam przegranych. Wiec prosze wybaczyc moja amatorszczyzne. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zostala mi jeszcze sowiecka kampania ale narazie sobie odpuszcze, bo nie do konca mnie rajcuja te scifi elementy w grze ktore bywaja "overpowered".
Teraz sprobuje z Blitzkrieg, bo raz ze mam ochote na taka klasyczna strategie "realistyczna" w klimacie wojennym a dwa ze za dzieciaka w to troche gralem bo bylo w jakiejs gazetce z grami. xD
#gry #retrogaming #rts #strategie #commandandconquer #ccra2 #redalert2