Wpis z mikrobloga

K---a mać. Przecież takie filmiki powinny być zakazane i zdejmowane z automatu z yt. Jeden ze znajomych wstawił to na tablice i co tam się dzieje. Jak słyszę tego "najlepszego w swojej dziedzinie" lekarza z Indii z wypranym mózgiem na temat zarobku na szczepionkach i skorumpowanych rządach to brakuje żółtych napisów i podziękowań dla Zięby. Dodatkowo otyły prowadzący mówi o fast foodach i truciznach w jedzeniu. Ja p------e.

Obejrzałem ten filmik i czuję się głupszy. Jeszcze pół godziny temu byłem na innym poziomie intelektualnym.

#koronawirus #bekazpodludzi #zdrowie #antyszczepionkowcy
czarny_matt94 - K---a mać. Przecież takie filmiki powinny być zakazane i zdejmowane z...
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@czarny_matt94: to jest pewna bardzo poważna wada filmów spoza mainstreamu. Chcesz obejrzeć np. Szewko mówiącego o Bliskim Wschodzie, a w propozycjach jakieś filmy o HOLOKAUŚCIE SZCZEPIONKOWYM. Albo lepiej, wchodzisz w sekcję komentarzy, żeby poczytać, bo może Szewko o czymś zapomniał, a tu: POLSKIE DZIECI ZATRUWANE HLEBEM ,DO KTUREGO ŻYDOMASONSKE LOBBY DODAJE GLIFOSTAT ,RTEĆ W SZCZEPIONKACH ,ALUMINIUM W JOGURCIE ,BAKTERIE EKOLI W COCACOLI ,AZOTAN CZEGOŚTAM W MLEKU
  • Odpowiedz
@czarny_matt94: z tymi szczepionkami to foliarstwo, że głowa boli. Zabrzmiało jakby bigPharma miało plan poczekać z szczepionką aż odpowiednia ilość osób się zarazi i później ogłosić, że mają magiczne lekarstwo i dawajcie kasę

Z r-------------m swojego organizmu beznadziejnym trybem życia i dietą to sumie racja. Niestety dziś tytuł naukowy nie daje żadnej wiarygodności, bo ludzie porobią studia, a później wyskakują z swoimi urojeniami - i tak znajdziesz doktorów czy profesorów
  • Odpowiedz