Aktywne Wpisy
x3noN +102
#rozdajo
Ahoj Wykopki! Dawno nie było #rozdajo ode mnie dlatego przygotowałem coś dla was!
Do zgarnięcia: PARÓWKI UTOPENCE, Zgrzewka kofolki na te upalne dni oraz trochę samokołyków od naszych sąsiadów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ZASADY TAK JAK NA GRAFICE:
-ZOSTAW PLUSIKA I NAPISZ COŚ MIŁEGO W KOMENTARZU
Jakby ktoś był zainteresowany to sprzedaje produkty z Czech i Słowacji! Mam sklepik na #alledrogo także chętnych zapraszam może coś przypadnie
Ahoj Wykopki! Dawno nie było #rozdajo ode mnie dlatego przygotowałem coś dla was!
Do zgarnięcia: PARÓWKI UTOPENCE, Zgrzewka kofolki na te upalne dni oraz trochę samokołyków od naszych sąsiadów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ZASADY TAK JAK NA GRAFICE:
-ZOSTAW PLUSIKA I NAPISZ COŚ MIŁEGO W KOMENTARZU
Jakby ktoś był zainteresowany to sprzedaje produkty z Czech i Słowacji! Mam sklepik na #alledrogo także chętnych zapraszam może coś przypadnie
Pan_Z +279
Widzieliście kiedyś aby Azjaci z dalekiego wschodu odstawiali takie akcje jak we Francji? No ja też nie. Tacy np. Wietnamczycy to przykład wzorowego imigranta. Nie żebrają o zasiłki, nie handlują dragami tylko podciągają rękawy i #!$%@?ą. Szybko się asymilują i robią pyszne żarcie. Zależy im, aby ich dzieciaki były wykształcone i kulturalne.
Jest mi ktoś w stanie powiedzieć dlaczego homo nigussy czy inżynierowie z bliskiego wschodu tacy nie są?
Odpowiedź brzmi:
-
Jest mi ktoś w stanie powiedzieć dlaczego homo nigussy czy inżynierowie z bliskiego wschodu tacy nie są?
Odpowiedź brzmi:
-
#koronawirus #polityka #heheszki
Jaki kraj takie elity. I na odwrót ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Ravastin: to ta od bydła i swołoczy.
@Pepe_Roni: Jaki debil, chyba chciałeś powiedzieć hatakumby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Edit: sorry bo chyba zartowaleś a ja zlapalem sie na haczyk
Sam to widzę po sobie jak się mocuję z rękawiczkami w markecie.