Aktywne Wpisy
OVHcloud +103
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
mickpl +575
Stano pedzioł w Kanale Zero, że nie ma pojęcia jak zrobić materiał o lobbingu co do dopłacania deweloperom, dłuższy niż 15 minut, żeby był interesujący i żeby było w ogóle o czym gadać.
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
No nie wiem. Chyba się da, ja tłukę w koło tylko o tym XD
Stano, do boju. Wątków jest dużo i są ciekawsze niż nawet kariera Natalii Jaroszek.
#nieruchomosci
Trudno w to uwierzyć, ale w grupie 25 państw Unii Europejskiej, do których trafią środki ochrony osobistej i wyposażenia medycznego, nie ma Polski. Zostały zamówione w ramach wspólnego przetargu, ale nasz kraj spóźnił się w tej sprawie ze zgłoszeniem do odpowiedniego unijnego mechanizmu. Z apelem do Komisji Europejskiej zwrócił się w tej kwestii Donald Tusk:
"Apeluję do KE o znalezienie sposobu na umożliwienie zakupu odzieży ochronnej i sprzętu medycznego również krajom UE, które później przystąpiły do Europejskiej Inicjatywy Zamówień. Obywatele nie są za to odpowiedzialni"
https://www.wykop.pl/link/5406971/na-ratunek-tusk-byly-premier-apeluje-do-komisji-europejskiej-ws-maseczek/
#polska #europa #uniaeuropejska #polityka #epidemia #koronawirus #2019ncov #bekazpisu #neuropa
Normalnie wyrobisz na mnie premię.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Takiseprzecietniak: O kruca, wsadzą go razem z Morawieckim, Kaczyńskim i Dudą?
rozmowa z typowym pisowcem jest typowa.
Ja się staram rzetelnie podejść do tematu i podsyłam ci oficjalne dane komisji europejskiej a ty mi wyjeżdżasz z tweetem instagramowej dziennikarki
ლ(ಠ_ಠ ლ)
Słynna Europejska pomoc:
https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/health/coronavirus-response/european-commissions-action-coronavirus_pl
proszę cię. Wiedzą gdzie ich miejsce i nie w---------ą się z butami tylko koordynują i wydają zalecenia. Starają się teraz nie wywołać konfliktów w zakresie kompetencji i nie dawać naszemu rządowi argumentów do narzekań.
W przetargu unijnym nie wzięliśmy udziału a Szumowski sam się przyznał do tego
z UE do Hiszpanii najwcześniej za 2 tyg.