Wpis z mikrobloga

@mam_klucz_do_sracza: zakladam, że to kolejne auto z wypożyczalni kupione na poczatku 2020, które w wyniku aktualnej sytuacji nie zarobi samo na swoja spłatę, więc dosyc rozsadna decyzja zeby się sprobować go pozbyć na obecną chwilę, ale wy zawsze wiecie lepiej nawet #!$%@? nie potraficie sprawdzić dobrze kim typ jest XD powiem ze prywatnie popyla gość amg gts'em i na pewno se kupił tego małego mercedeska dla lansu ( ͡°
  • Odpowiedz
@Trybus: co najciekawsze taki mercedes za 300 tys za 2020 roku, to jest w podstawowej opcji, bez udogodnień, które znajdziesz w autach 10 letnich, które kosztują 20-30 tys. Te auta psują się i te dzisiejsze mercedesy nie mają już nic wspólnego z tymi samochodami, które dały tej marce renomę. A w środku to wygląda jak kuchnia z jetsonów.
  • Odpowiedz
@mjkkl: nie mam nic do typa na pewno pracowity i wartościowy koleś, ale masa ludzi, którzy kupują takie auta w Polsce w rzeczywistości biduje, i mieszka w 2 pokojowym mieszkaniu w 4 osoby, oszczędzając na jedzeniu żeby było na ratę. Taka jest tu mentalność. Tylko pokazuję obłudę.
  • Odpowiedz
@piotrekoonpl:
a co ma branża HR do tego? w wielu większych firmach musi istnieć dział HR, który zajmuje się formalnościami związanymi z pracownikami np. umowami, wynagrodzeniami, organizacją spotkań, zamawianiem cateringu i zasobów biurowych itd
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@piotrekoonpl: e no nie gadaj, ja właśnie teraz w koncu mam czas zeby zrobic sobie nowe szkolenia i certyfikaty. Wczoraj skonczylem jeden kurs, pojutrze zaczynam kolejny. Wczesniej przez brak czasu poniedzialek - piątek nie mialem takiej mozliwosci a teraz to pracodawcy sami zachęcają.
  • Odpowiedz
@NaglyAtakGlazurnika: Firmy leasingowe wcale nie zarabiają dużo. Oprocentowanie podobne co jakiś tani kredyt inwestycyjny.

@Szejker-Szejker: Wartość leasingu wynika z kwoty jaką firma leasingowa zapłaciła za towar, więc nie może sobie koleś ot tak naciągać tutaj, szczególnie że żadna firma leasingowa nie sfinansuje komuś auta powyżej ceny rynkowej.
  • Odpowiedz
@qwarqq: No najwyższa pora aby debile żyjący ponad stan zaczęli szukać odpowiednio wysokich mostów ¯\_(ツ)_/¯ Nie ma siły, co jakiś czas musi być oczyszczenie.
  • Odpowiedz
@Herubin: firmy leasingowe nie zarabiają dużo? Sugerujesz że ten mercedes z biedawyposażeniem to jest leasingowany charytatywnie? A może firma udzieliła go dla sportu? Tak żeby poćwiczyć jak się papierki wypełnia?

Wartość leasingu wynika z kwoty jaką firma leasingowa zapłaciła za towar, więc nie może sobie koleś ot tak naciągać tutaj, szczególnie że żadna firma leasingowa nie sfinansuje komuś auta powyżej ceny rynkowej.

Widzę kolejny teoretyk biznesu. Wytłumaczysz mi zatem reklamy
  • Odpowiedz