Aktywne Wpisy
PorzeczkowySok +26
femboy friday z pitcą, która wyszła spod moich rąk, a do pitcy pepsi z lodem i Ferduuuś (。◕‿‿◕。)
#femboy #teczowepaski
#femboy #teczowepaski
mirko_anonim +39
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
Byłem bezdomnym przez 5 lat ( 20-25 lat) mieszkałem w pustostanie. Dnie spędzałem na chodzeniu po śmietnikach, piciu alkoholu i żebraniu pod marketami. Dziś jako 38 latek, mam żonę i 3 letnie dziecko i mega się męcze z tym wszystkim. Dziennie odczuwam presje, mase obowiązków, i mase wymagań powiązanych z dzieckiem i rodzinną. Nie pamiętam kiedy zrobiłbym coś dla siebie, od kiedy urodziło się dziecko. Pracuje, wracam z
#bmw #chwalesie #motoryzacja #j--------e #premium #takbylo
@kipowrot: co k---a?
@serek_heterogenizowany: a jaki stage tego m3 do porównania wybieramy? Kompresor g-power czy ess?
Jak ja lubie takie posty.
"Dobrze porobione zjada ", w------l lenny face na koniec albo postaw kropkę (to już wejście all-in i potem walka do upadłego) i od razu tyskie lepiej smakuje.
Komentarz usunięty przez moderatora
@KeepCalm: porównujesz w pełni seryjny motor po chipie do wyprucia i wsadzenia zbudowanego od zera nowego układu dolotowego z kompresorem xD Wsadź do N55 jakiegoś BW albo garretta na twinscrollu co dmuchnie 2 bary i masz luźne 700+
@CzeXD: no gdzie niby tak porównuje?
Bo cytat który tam komentowałem to "zależy jaki stage tego diesla czy jak to tam się nazywa" i nie ma tutaj nic konkretnie o
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora